ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Αγωγή στο Netflix από συνδρομητή

Bijou Social

Αγωγή στο Netflix, κατέθεσε ένας συνδρομητής ο οποίος υποστήριξε ότι αν και ζήτησε να λήξει τη συνδρομή του το αίτημά του δεν πραγματοποιήθηκε. Αν και το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Netflix, ωστόσο η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο με τον ενάγοντα να ζητά αποζημίωση ύψους 75.020,16 δολαρίων, 50.000 δολ. για ψυχική οδύνη και ταλαιπωρία και 25.000 δολ. σε ποινικές αποζημιώσεις, καθώς και το κόστος της συνδρομής 20,16 δολ., σύμφωνα με το ομοσπονδιακό εφετείο.

Ο ενάγων δήλωσε στη χειρόγραφη καταγγελία του ότι είχε ακυρώσει τη συνδρομή του τον Ιανουάριο του 2017, αλλά συνέχισε να χρεώνεται ακόμη και αφού πίστευε ότι είχε εξομαλύνει το ζήτημα και σε κάποια στιγμή έλαβε επιστροφή χρημάτων.

Ταυτόχρονα το δικαστήριο απαγόρευσε στο Netflix με έδρα την Καλιφόρνια, να παραβιάζει διάφορες διατάξεις του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών και του Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με την απόφαση του 7ου Κυβερνητικού Εφετείου των ΗΠΑ στην Νέα Υόρκη.

Μια κριτική επιτροπή τριών δικαστών επιβεβαίωσε ομόφωνα την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ στο New Haven, Connecticut: “μετά από την επανεξέταση, συμπεραίνουμε ότι (ο ενάγων) παρέλειψε να επικαλεστεί επαρκή γεγονότα για να διαπιστωθεί είτε το ομοσπονδιακό ζήτημα είτε τη δικαιοδοσία της πολυμορφίας και επομένως να επιβεβαιώσει την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Αγωγή στο Netflix από συνδρομητή! https://www.insurancedaily.gr/agogi-sto-netflix-apo-syndromiti/