Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AIG:
Αλλάζει Επωνυμία!


 O (παγκόσμιος) Κλάδος Ασφάλισης Ατυχημάτων και Περιουσίας της AIG μετονομάζεται σε AIU Holdings Ltd, σε μια προσπάθεια να αποσυνδεθούν οι ακόμη επικερδείς λειτουργίες της Εταιρείας από την τραυματισμένη πλέον επωνυμία «AIG».

Ο Έντουαρντ Λίντι δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το όνομα της AIG έχει τόσο πολύ εξευτελιστεί, που το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να το αλλάξουμε τελείως». Η Επωνυμία αυτή πάντως κρατάει από το 1967.

Στο μεταξύ, την περασμένη εβδομάδα πολλές άλλες μικρότερες μονάδες του Ομίλου επέστρεψαν στις αρχικές τους ονομασίες. Για παράδειγμα, η μονάδα Ασφάλισης Αυτοκινήτων AIG Direct ξαναέγινε «21st Century», ξαναπήρε δηλαδή το όνομα που είχε πριν την εξαγοράσει κατά 100% η AIG το 2007.

Στο άμεσο μέλλον η AIG σχεδιάζει να προσφέρει το 20% της ΑΙU Holdings μέσω δημόσιας προσφοράς μετοχών. Ακόμη, η Εταιρεία ανακοίνωσε ότι ενδέχεται να πουλήσει τα κεντρικά της γραφεία στην καρδιά του Μανχάταν στο πλαίσιο της εξοικονόμησης χρημάτων για την αποπληρωμή του υπέρογκου δανείου που έχει λάβει από το Κράτος. Σημειώνουμε ότι πάρα πολλές Ασφαλιστικές έχουν μεταφέρει τα κεντρικά τους γραφεία από το Μανχάταν σε άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ, όπου τα Ακίνητα κοστίζουν πολύ λιγότερο.Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AIG:
Αλλάζει Επωνυμία!! https://www.insurancedaily.gr/aig-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%cf%80%cf%89%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%af%ce%b1/