
Με μια σειρά από πολυτελή έντυπα και νέα Συμβόλαια που τα ονομάζει «Κλάδος Αναπτυσσόμενων Αγορών» η AIG GREECE, παρουσίασε χθες στο Ζάππειο τα νέα Συμβόλαια στους συνεργάτες της Πράκτορες.
Από τα έντυπα και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η εκστρατεία ακολουθεί τη φιλοσοφία του Target Marketing και προσφέρει Συμβόλαια για διάφορους Κλάδους όπως είναι οι Κατασκευές, τα Ξενοδοχεία, Βενζινάδικα, Εκθέσεων Αυτοκινήτων, Καταστήματα Λιανικής Πώλησης και άλλα. Πρόκειται για μια φιλόδοξη εκστρατεία και είμαστε σίγουροι ότι τα Έντυπα δεν είναι παρά ένα μέρος του Γενικότερου Marketing Plan της Εταιρείας, δεδομένου ότι η απλή παραγωγή πολυτελών Εντύπων και η διανομή τους στα γνωστά «απαθή» Δίκτυα των Πρακτόρων, δεν είναι αρκετή.
Υποθέτουμε ότι τα συγκεκριμένα έντυπα θα ταχυδρομηθούν στους αντίστοιχους Κλάδους κατά χιλιάδες και οι Καταστάσεις θα μοιραστούν γεωγραφικά στους κατά τόπους Πράκτορες οι οποίοι θα κάνουν το απαραίτητο follow up. Υποθέτουμε επίσης ότι θα έχει στηθεί και ένας Μηχανισμός από Επιθεωρητές οι οποίοι θα οργώνουν τη χώρα και θα στηρίζουν τους Πράκτορες στις επαφές και στις Παρουσιάσεις Πώλησης που θα γίνονται οργανωμένα στην κάθε Αγορά. Υποθέτουμε, επίσης, ότι θα τηρηθούν στοιχεία του αριθμού των Ταχυδρομήσεων, των Δραστηριοτήτων και των Αποτελεσμάτων, ώστε η εκστρατεία να Αξιολογηθεί, προκειμένου να επαναληφθεί. Υποθέτουμε επίσης ότι οι συγκεκριμένοι Επιθεωρητές είναι πτυχιούχοι στο Μάρκετινγκ των Υπηρεσιών, ότι έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειριών στην Προσωπική Πώληση Ασφαλειών Ζημιών και ότι πρόκειται για ώριμα και οργανωμένα Άτομα τα οποία μπορούν να χειριστούν την Ανεξαρτησία των Πρακτόρων μας, χωρίς να παρασύρονται από την… έπαρση της φίρμας τους.
Ακούγονται πρωτόγνωρα όλα αυτά για την Ελληνική Αγορά, όμως πιστεύουμε ότι είναι Πρωτόγνωρα και για άλλες προχωρημένες Αγορές. Ας ελπίζουμε ότι η Ελλαδίτσα μας θα πρωτοπορήσει σε κάτι.
Κρίμα που η προσπάθεια γίνεται σε μια πολύ κακή στιγμή για την AIG, όμως ελπίζουμε ότι θα σηκώσει λίγο το αρνητικό κλίμα που κυριαρχεί στην Αγορά. Η προσέλευση ήταν μεγάλη και ακολούθησε δεξίωση.
Σχόλια

Έκλεισε το deal για το Ιασώ
Ξεκινάει το MDRT Day 2026
VIP Τριήμερο επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας 360° από τη VICE VERSA CYBER
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έκτακτη «ένεση» άνω του 1 εκατ. ευρώ στο Επικουρικό Κεφάλαιο

«insurance.mag»: Κυκλοφορεί αύριο με την free press LiFO

Η Karavias Art Insurance στηρίζει το SYNANSTRY ART PROJECT

Η ασφάλιση αναδεικνύεται μέσα από την ανάγκη για ανθεκτικότητα

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες

Ανακοίνωση της ΕΣΑΠΕ για την απώλεια της Χρ. Παπαδοπούλου

Η GAN Direct σε διαδικασία εισόδου στην ελληνική αγορά


















