Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AIG:
Morgan Stanley & Deutsche Bank ανέλαβαν την IPO

data-layout="button_count" data-action="like" data-show-faces="false" data-share="false">

Η Morgan Stanley και η Deutsche Bank θα είναι οι Διεθνείς Συντονιστές της Δημόσιας Εγγραφής (IPO) της Μονάδας Ασφαλειών Ζωής της AIG στην Ασία, ύψους 5 δισ. δολαρίων.

Η Εισαγωγή της AIG στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες Δημόσιες Εγγραφές παγκοσμίως την τελευταία διετία. Οι δύο Επενδυτικές Τράπεζες αναμένεται να αποκομίσουν το μεγαλύτερο μερίδιο των προμηθειών αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που καταβάλλονται στους Συμβούλους.

Η Morgan Stanley ήταν μεταξύ των πιθανότερων υποψηφίων για τη θέση, δεδομένων των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών που προσφέρει στη Federal Reserve για τη διάσωση του αμερικανικού Ασφαλιστικού Κολοσσού.

Έκπληξη προκάλεσε, ωστόσο, η επιλογή της Deutsche Bank, καθώς η πλειονότητα των Αναλυτών θεωρούσε ότι για τις θέσεις αυτές θα επιλέγονταν Αμερικανικές Επενδυτικές Τράπεζες.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 6 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AIG:
Morgan Stanley & Deutsche Bank ανέλαβαν την IPO! https://www.insurancedaily.gr/aig-morgan-stanley-deutsche-bank-%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-ipo/