Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AIGAION Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών στο Λονδίνο

Ομάδα της AIGAION στο Λονδίνο

Ομάδα της AIGAION στο Λονδίνο

Mε ένα τετραήμερο ταξίδι στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο επιβράβευσε η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. τους συνεργάτες που πέτυχαν στο Διαγωνισμό Πωλήσεων 2014.

Κατά την παραμονή τους στη βρετανική πρωτεύουσα οι συνεργάτες και τα στελέχη της AIGAION επισκέφτηκαν το City, τους Lloyds με τους οποίους η Εταιρεία έχει στενή συνεργασία και το Tower Bridge. Επίσης, ξεναγήθηκαν στο Βρετανικό Μουσείο, απόλαυσαν τη βόλτα τους στο Westminster και το Big Ben και είδαν πανοραμικά το Λονδίνο από το London Eye.

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και τα στελέχη της AIGAION, η οποία διατηρεί στενές σχέσεις με την αγγλική ασφαλιστική αγορά, διέμειναν στο ξενοδοχείο Hilton με θέα στο Hyde Park και στις περιοχές Knightsbridge και Westminster, ενώ με σύμμαχο τον καλό καιρό είδαν τα αξιοθέατα της πόλης, περπάτησαν στην πλούσια αγορά του Λονδίνου, διασκέδασαν, γευμάτισαν σε βραβευμένα εστιατόρια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προορισμό του επόμενου διαγωνισμού.

Τους 30 επιτυχόντες συνεργάτες που αύξησαν σημαντικά την παραγωγή τους στον κλάδο αυτοκινήτου το 2014 και ταξίδεψαν στο Λονδίνο, συνόδεψαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AIGAION Νικόλαος Βελλιάδης, η Project Manager της Εταιρείας Τζοβάννα Σαΐνη, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Λεωνίδας Παπαδόπουλος, η Yπεύθυνη Γραμματείας Πωλήσεων Σοφία Σαγιά και η Προϊσταμένη Γραφείου Βορείου Ελλάδος της AIGAION Άννα Παπαδοπούλου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 13 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AIGAION Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών στο Λονδίνο! https://www.insurancedaily.gr/aigaion-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%b4%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%84%cf%89/