Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης της Διώρυγας της Κορίνθου

dioriga korinthou

logo aigaion asfalistikiΤην ασφάλιση αστικής ευθύνης της Διώρυγας της Κορίνθου ανέλαβε η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε., μετά από σχετικό διαγωνισμό που πραγματοποίησε η Ανώνυμη Εταιρία Διώρυγας Κορίνθου.

Παράλληλα, η AIGAIOΝ ανέλαβε και την ασφάλιση αστικής ευθύνης των πλωτών μέσων που χρησιμοποιούνται στη Διώρυγα της Κορίνθου.

Η ΑIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. παραμένει πρωτοπόρος στις ναυτασφαλίσεις αποδεικνύοντας έμπρακτα την άριστη τεχνογνωσία της και παρέχοντας ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις για απλές αλλά και εξειδικευμένες καλύψεις.

Αύξηση 25% στις ναυτασφαλίσεις

Σημειώνεται ότι, κατά το πρώτο εξάμηνο 2014 η AIGAION κατέγραψε αύξηση 25% στην παραγωγή ασφαλίστρων σκαφών και πλοίων, γεγονός που καταδεικνύει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσοσύνη των καταναλωτών, οι οποίοι επιλέγουν να ασφαλίσουν το σκάφος τους σε μία εταιρία που δίνει έμφαση στην ποιότητα των καλύψεων και την ανταγωνιστικότητα των τιμών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 17 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης της Διώρυγας της Κορίνθου! https://www.insurancedaily.gr/aigaion-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-e-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%8d/