Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AIGAION Ασφαλιστική: Χορηγός του ιστιοπλοϊκού αγωνιστικού σκάφους ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ


agaion asfalistikiΜε χορηγό την AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. θα αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά φέτος το ιστιοπλοϊκό σκάφος ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ.

Το σκάφος, με κυβερνήτη τον κ. Παύλο Κούρκουλο και την ομάδα του, πέτυχε το 2014 σημαντικές διακρίσεις και κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία IRC στην Πανελλήνια Κατάταξη (Ranking List 2014) της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Με καλούς οιωνούς ξεκίνησε η νέα ιστιοπλοϊκή αγωνιστική περίοδος, με το  ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ-Aigaion Ασφαλιστική Α.Ε. να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία IRC κατά την πρώτη μεγάλη διοργάνωση της χρονιάς, τον 42ο Αγώνα Ελληνικής Επανάστασης με προορισμό την Ύδρα που πραγματοποιήθηκε στις 27-29 Μαρτίου 2015 με διοργανωτή τον Π.Ο.Ι.Α.Θ.

Η ομάδα του σκάφους θα αγωνιστεί και φέτος στους σημαντικότερους ιστιοπλοϊκούς αγώνες της καλοκαιρινής περιόδου της χώρας μας, όπως το 52ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου, ο 48ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας  Άνδρου, η Aegean Regatta 2015 αλλά και το 1st Sailing Training Cup (STC) που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η Aigaion Ασφαλιστική Α.Ε. επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την αγάπη της για τη θάλασσα, στηρίζοντας προσπάθειες που καλλιεργούν και ενισχύουν το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα, όπως το άθλημα της ιστιοπλοΐας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AIGAION Ασφαλιστική: Χορηγός του ιστιοπλοϊκού αγωνιστικού σκάφους ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ! https://www.insurancedaily.gr/aigaion-asfalistiki-chorigos-tou-istioploik/