
Ίσως το ακριβότερο τροχαίο της χρονιάς σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες στον επαρχιακό δρόμο Gotthard Pass στην Ελβετία όταν ένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο – μια Bugatti Chiron αξίας περίπου 3 εκατ. ευρώ συγκρούστηκε με μια Porsche 911 Cabriolet αξίας περίπου 100.000 ευρώ στην προσπάθειά τους και οι δύο οδηγοί να προσπεράσουν αυτοκινούμενο όχημα που προπορευόταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία αυτοκίνητα βρισκόντουσαν πίσω από αυτοκινούμενο όχημα και συγκρούστηκαν όταν η Bugatti που βρισκόταν τελευταία στην ούρα επιχείρησε προσπέραση. Την ίδια στιγμή ο οδηγός της Porche επιχείρησε και ο ίδιο προσπέραση με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και να παρασύρουν μαζί του και το τρίτο αυτοκίνητο, μια Mercedes-Benz C-Class Estate ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν σωματικές βλάβες και τραυματισμοί.
Λόγω της σπανιότητας του οχήματος (Bugatti Chiron) μέχρι σήμερα δεν είχε σημειωθεί άλλο τροχαίο με το συγκεκριμένο μοντέλο των 1.500 ίππων και τελική τα 482 χλμ την ώρα. Ατύχημα που αν ο οδηγός είχε φροντίσει να έχει μικτή ασφάλιση σίγουρα θα κοστίσει αρκετά στην ασφαλιστική του καθώς όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες αν δεν υπάρχει μηχανική βλάβη η αλλαγή του μπροστινού προφυλακτήρα, των φτερών και του καπό είναι απαραίτητη.
Σχόλια

Υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας 360° από τη VICE VERSA CYBER
Ξεκινάει το MDRT Day 2026
VIP Τριήμερο επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
AI Act, Marketing και ο ρόλος της ασφάλισης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Allianz Motor Day: Το ψηφιακό όχημα αποσπά την προσοχή του οδηγού;

AI agent "χτύπησε" κυβερνητική ιστοσελίδα της Αυστραλίας

Η συνάντηση ΗΠΑ–Κίνας και η νέα οικονομία της ανθεκτικότητας

To 16th International Conference της Insurance Europe (video)

H Generali στη λίστα World’s Best Companies 2026 του TIME

“Ασφαλιστική Συμμαχία” φτιάχνει η ΕΕ για τις φυσικές καταστροφές

AI agents "ξέφυγαν" και επιτέθηκαν σε γερμανικό wiki


















