Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ALICO AIG Life – Βραδιά Απονομής Βραβείων


Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οι Ετήσιες Βραβεύσεις των Συνεργατών της που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους.

Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 1000+ προσκεκλημένων η εκδήλωση υπήρξε μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ανδρέας Βασιλείου, Vice President, AIG Group, και Executive VP της ALICO, ο. Σωτήρης Ταγκόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ALICO Ελλάδας, καθώς και όλα τα στελέχη και το προσωπικό της Εταιρίας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Α. Βασιλείου εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την πορεία της ALICO AIG Life και τους ανθρώπους της. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην ποιότητα και τον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρίας, με την προτροπή όλοι οι συνεργάτες να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση το έργο τους. Ακόμη, ο κ. Α. Βασιλείου τόνισε μεταξύ άλλων ότι (…) αποτελεί μεγάλη αναγνώριση, αλλά και τεράστια ευθύνη η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την ALICO AIG Life οι εκατοντάδες χιλιάδες Ασφαλισμένοι της(..), ενώ εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι (…) και το 2008 η αξιοπιστία και η παραγωγικότητα των Συνεργατών θα δικαιώσει τις προσδοκίες όλων(…) Ο Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εξαιρετική πορεία της Εταιρίας και σε διεθνές επίπεδο, ενώ υπογράμμισε την κορυφαία θέση που κατέχει η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της ALICO AIG Life, η έδρα της οποίας βρίσκεται στην Αθήνα.

Στο μήνυμά του ο Σωτήρης Ταγκόπουλος αναφέρε τα εξής: «Στην ALICO AIG Life είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την ποιότητα και την αξιοπιστία του Δικτύου μας. Με την υπευθυνότητα που το διακρίνει, το ταλέντο, τις γνώσεις και την πείρα του, είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης της Ελλάδα. Η Εταιρία στα 44 χρόνια της λειτουργίας της, έχει αναδείξει πραγματικά κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους και Συντονιστές Ομάδων και Γραφείων Πωλήσεων, στελέχη που έχουν συμβάλει αποτελεσματικά στην αναπτυξιακή πορεία της ALICO AIG Life. Η παράδοση αυτή συνεχίζεται». Η Alico AIG Life, παραμένει το «Διαμάντι» της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς !


Στιγμιότυπο από την εκδήλωση.

Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ALICO AIG Life - Βραδιά Απονομής Βραβείων! https://www.insurancedaily.gr/alico-aig-life-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%ae%cf%82-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%ce%af%cf%89%ce%bd/