
Την υπογραφή Συνεργασίας με το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» ανακοίνωσε πρόσφατα η Alico. Στο πλαίσιο της συμφωνίας εξασφαλίζεται μια σειρά από σημαντικά προνόμια για τους Aσφαλισμένους της Εταιρείας.
Συγκεκριμένα, τα κυριότερα σημεία της συμφωνίας έχουν ως εξής:
- Παρέχεται σημαντική έκπτωση στο τελικό τιμολόγιο του νοσοκομείου για όλους τους Aσφαλισμένους της Alico με Ατομικό ή Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο.
- Η ενεργοποίηση του Κοινωνικού Φορέα Ασφάλισης του Ασφαλισμένου γίνεται αυτόματα μέσω του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα την ταχύτερη αποζημίωσή του.
- Επιπλέον, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Alico παρέχεται 24ωρη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση σχετικά με το νοσοκομείο.
Τα προνόμια αυτά παρέχονται στο πλαίσιο του Alico Benefit Club, του δυναμικού συστήματος που προσφέρεται χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από την Alico στους ήδη Ασφαλισμένους της με Ατομικό ή Ομαδικό Συμβόλαιο Νοσοκομειακής Περίθαλψης και καλύπτει το χώρο τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Ιατρικής Περίθαλψης. Ο Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας Σωτήρης Λεβάκος δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η νέα αυτή Συνεργασία θα συμβάλει στην ακόμη υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση του Ασφαλισμένου της Alico μέσα από απλές και σύντομες διαδικασίες, που έχουν πάντα τη σφραγίδα της αξιοπιστίας και της προσήλωσης στον ανθρώπινο παράγοντα που χαρακτηρίζει το Εταιρικό μας προφίλ».
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
1,2 εκατομμύρια σπίτια στην Αγγλία στο “έλεος” των πλημμυρών
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ερρίκος Ντυνάν: Μοριοδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2025-26 με δωρεάν συμμετοχή

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της ΝΝ με την NN ΙΙ (πρώην MetLife).

Συγχωνεύσεις Ασφαλιστικών εταιρειών: Deals Δισεκατομμυρίων

NN: Η εταιρεία που θέλει να σπάσει το φράγμα του €1 δις Ασφάλιστρα

Α. Μόρντο: 35 χρόνια υπεραξίας στην Ιδιωτική Ασφάλιση








