Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Αλλαγή επωνυμίας για τη REAL Insurance Brokers

brokers link

Η Εταιρεία REAL Insurance Brokers S.A., μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, η οποία λειτουργεί ως ανεξάρτητη Εταιρία Μεσιτείας Ασφαλίσεων από το 2011, ανακοινώνει την μεταβολή της επωνυμίας της εταιρείας σε «BROKERS LINK INSURANCE BROKERS SA» και το διακριτικό τίτλο «BROKERS LINK» με αντίστοιχη τροποποίηση του Καταστατικού της.

Ι. ΤζώρτζηςΌπως δήλωσε ο κ. Ιωάννης Τζώρτζης, ο οποίος παραμένει Πρόεδρος και CEO της Εταιρίας, «Η Εταιρεία BROKERS LINK θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με έμφαση στη Διαχείριση Κινδύνων για λογαριασμό των πελατών της και στρατηγικό προσανατολισμό την ανάπτυξη των Κλάδων Ζωής, Υγείας, Περιουσίας, Συντάξεων και Επενδύσεων».

Έτσι, μετά την πλήρη αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς της λειτουργίας της Εταιρείας το 2017, με τη δημιουργία της REAL Academy, της δημιουργίας οργανωμένης διεύθυνσης Marketing & Εκπαίδευσης και τη δημιουργία του Τομέα Μεγάλων Πελατών, με την μεταβολή της επωνυμίας οριοθετείται ένα νέο ξεκίνημα που βρίσκει την Εταιρεία οργανωμένη, με ισχυρή οικονομική βάση, ένα μεγάλο πελατολόγιο, αξιόλογα στελέχη και μια νέα αναπτυξιακή στρατηγική που δίνει έμφαση στο σύνολο των χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών προϊόντων με βάση τις λύσεις που ζητούν οι πελάτες της.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί διεξοδικά η νέα αναπτυξιακή στρατηγική της Εταιρείας BROKERS LINK και οι στόχοι της στην Ελληνική αγορά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Αλλαγή επωνυμίας για τη REAL Insurance Brokers! https://www.insurancedaily.gr/allagi-eponymias-gia-ti-real-insurance-brokers/