Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Allianz: Νέος Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων


Τη συνολική ευθύνη των πωλήσεων της Allianz Ελλάδος, από τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή, ανέλαβε ο κ. Μιχάλης Σωτηράκος.

Χάρις στην πολυετή του εμπειρία στις πωλήσεις, ο κ. Σωτηράκος καλείται να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των ασφαλιστικών εργασιών της Allianz Ελλάδος, με τη συνδρομή του Διευθυντή Πωλήσεων Πρακτόρων & εργασιών Κύπρου και των Διοικητικών Επιθεωρητών Πωλήσεων.

Ο κ. Σωτηράκος, καταξιωμένο στέλεχος της Allianz Ελλάδος τα τελευταία χρόνια, κατείχε μέχρι σήμερα τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πωλήσεων έχοντας τη συνολική ευθύνη νευραλγικών τομέων της εταιρίας όπως, η ανάπτυξη νέων συνεργατών μέσω της στελέχωσης, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και η Διοικητική Υποστήριξη Πωλήσεων.

Καθοριστική υπήρξε η συμβολή του σε παγκόσμιες πρωτοβουλίες της Allianz όπως η «Καινοτομία», με την ιδιότητα του Local Innovation Manager, η «Διαχείριση Παραπόνων» και η «Ανάκτηση της πελατειακής πίστης».

Ο κ. Σωτηράκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα οικονομικά από το University of Nottingham (U.K.). Είναι απόφοιτος του American College of Greece – Deree College BSc in Economics και μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.
Η καριέρα του στο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς ξεκίνησε το 1991 όπου κατέγραψε σημαντικές παραγωγικές αλλά και ποιοτικές διακρίσεις ως χρηματοικονομικός σύμβουλος. Η εμπλοκή του και το πάθος του για τις πωλήσεις στάθηκε η αφορμή για τη μετακίνησή του σε καίριους τομείς διοίκησης αλλά πάντα κοντά στους ανθρώπους των πωλήσεων.


6 Comments

6 Σχολια

 1. ΑΡΚΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  May 13, 2008 at 10:42 AM

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ.

 2. ΖΟΡΟ

  Feb 18, 2009 at 10:59 PM

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2008…ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

 3. alejandro

  Feb 19, 2009 at 2:59 PM

  Το να παίρνεις συγχαρητήρια από πωλητές δεν είναι μικρό πράγμα ! Σε εμπιστεύονται ότι μπορείς να τους καθοδηγήσεις στην επιτυχια! Μπραβο σου που ενέπνευσες τέτοια συναισθήματα Μιχάλη ! Σου ευχόμαστε και εμείς με την σειρα μας και ας εισαι ανταγωνιστης!

 4. ΝΙΚΟΛΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Feb 19, 2009 at 4:54 PM

  Συγχαρητήρια φίλε Μιχάλη, πάντα μπροστά και κοντά στις πωλήσεις

  Νικολάκος Γιώργος

 5. ΝΙΚΟΛΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Feb 19, 2009 at 7:03 PM

  Πάντα μπροστά και ειλικρινά όπως οι ΜΑΝΙΑΤΕΣ

 6. Τάκης

  Feb 19, 2009 at 8:08 PM

  Σγχαρητήρια στον κο Σωτηράκο.
  Καλά αποτελέσματα.

  Η Allianz είναι η μοναδική εταιρία που έχει εργασθεί?
  Ποιά είναι η επαγγελματική του πορεία?

  Φιλικά,

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + 19 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Allianz: Νέος Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων! https://www.insurancedaily.gr/allianz-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%ae%cf%83/