
Στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στις 17 Δεκεμβρίου 2015, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες απένειμαν βραβεία στους αθλητές που με τις κορυφαίες επιδόσεις τους το 2015 ανέδειξαν τον ελληνικό παραολυμπιακό αθλητισμό παγκοσμίως, καθώς και στους προπονητές και τους χορηγούς- υποστηρικτές τους.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις ομιλίες τους, εξέχοντα πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η παρουσία κοινωνικών φορέων και συλλόγων που προσφέρουν με το έργο τους στο ελληνικό παραολυμπιακό κίνημα.
Ο κ. Κωνσταντίνος Βερτόπουλος, Τεχνικός Σύμβουλος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Allianz Ελλάδος, είχε την τιμή να βραβεύσει τους αθλητές: Μιχάλη Σείτη, Ιωάννη Σεβδικάλη και τον προπονητή του, που διακρίθηκαν σε αγωνίσματα στίβου επιτυγχάνοντας πανευρωπαϊκό ρεκόρ.
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης βράβευσαν την Allianz, ευχαριστώντας την για τη στήριξη που παρέχει στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την ενίσχυση του έργου της μέσα από την κοινή συμμετοχή σε διεθνή workshops του Ομίλου που έχουν ως στόχο την ανάδειξη των δράσεων που αφορούν στον Παραολυμπιακό αθλητισμό.
Συγκινημένος παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της Εταιρείας ο κ. Κ. Βερτόπουλος και χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θέλω μόνο να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για την κοινωνία μας.»
Η Allianz Ελλάδος, στα πλαίσια της παγκόσμιας στρατηγικής του Ομίλου, στηρίζει την Ελληνική Παρολυμπιακή επιτροπή ως «Επίσημος χορηγός» και τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία στις προσπάθειές τους. Ενώ, θα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό τους και στην προετοιμασία τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους αθλητές να αγωνιστούν και να κατακτήσουν μετάλλια για την Ελλάδα.
Παράλληλα, η Allianz Ελλάδος υποστηρίζει τον αθλητή του Boccia και Χρυσό Παραολυμπιαονίκη κ. Γρηγόρη Πολυχρονίδη από το 2012 και συμμετέχει σε δράσεις που έχουν στόχο την ενημέρωση του κόσμου για τον Παραολυμπιακό αθλητισμό αλλά και την προώθηση του Παραολυμπιακού Κινήματος.
Σχόλια

Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
ΤΝ, θέματα υγείας & εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα

Η CrediaBank και η Ευρώπη Ασφαλιστική μαζί σε έναν ενιαίο όμιλο

Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista

Εμπόδιο για την ασφαλιστική αγορά ο αρνητικός ρυθμός των αποταμιεύσεων

Το Piraeus Starup Accelerator στήριξε τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Διαγωνισμός στην Insurancemarket για ένα iPhone Duo

Σε συνεχή ανάπτυξη, υπερβαίνοντας τους στόχους η Εθνική Ασφαλιστική


















