ΕΚΕ

Alpha Bank: Μαζί σε Νέα Περιβαλλοντική Δράση

Alpha Bank

insurancedaily-alpha_bank_logoΗ Alpha Bank, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποίησε μία νέα περιβαλλοντική εκδήλωση την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, στο Αισθητικό Δάσος της Καισαριανής, σε συνεργασία με τη “Φιλοδασική Ένωση Αθηνών”. Συγκεκριμένα, οι Εθελοντές της Τραπέζης φύτευσαν δένδρα διαφόρων ειδών κατά μήκος του μονοπατιού προς το Βοτανικό Κήπο, το οποίο τηρεί η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών και τοποθέτησαν επιγραφές με τις ονομασίες των φυτών, στην ελληνική και λατινική γλώσσα. Παράλληλα, φυτεύθηκαν και ελιές για την αναπλήρωση των δένδρων του Ελαιώνα του Αισθητικού Δάσους, που καταστράφηκαν προ ετών λόγω ψύχους.

Κατά τη διάρκεια της ενέργειας, τα παιδιά που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα βιωματικό εκπαιδευτικό παιχνίδι με τίτλο: “Τι κρύβεται στο Βοτανικό Μονοπάτι;”.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 130 Εθελοντές από το Προσωπικό της Alpha Bank, μέλη των οικογενειών τους καθώς και συνεργάτες της Τραπέζης.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 10 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Alpha Bank: Μαζί σε Νέα Περιβαλλοντική Δράση! https://www.insurancedaily.gr/alpha-bank-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%af-%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b7/