Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

Alpha, Elite, Qudos Insurance: Δωρεάν παροχές υγείας για τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου


Οι Εταιρίες Alpha Insurance, Elite Insurance και Qudos Insurance επιβραβεύουν τους ασφαλισμένους τους, προσφέροντας τους δωρεάν ετήσιο check-up και προνομιακές τιμές για μία σειρά ιατρικών εξετάσεων.

Ειδικότερα, οι κάτοχοι ασφαλιστηρίων αυτοκινήτου των παραπάνω εταιριών, μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν προληπτικό check up για τους ίδιους ή για κάποιο μέλος της οικογένειας τους, τηλεφωνώντας για ραντεβού στο συντονιστικό κέντρο με το οποίο οι τρεις εταιρίες έχουν συνάψει συνεργασία.

Παράλληλα, οι ασφαλισμένοι των Alpha, Elite και Qudos Insurance μπορούν να πραγματοποιούν απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς των βασικών ειδικοτήτων και να κάνουν εξετάσεις με σημαντικές εκπτώσεις, στο δίκτυο των συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων.

Πληροφορίες για τους γιατρούς, τα διαγνωστικά αλλά και τις προνομιακές τιμές που έχουν εξασφαλίσει οι τρεις εταιρίες αποκλειστικά για τους πελάτες τους, παρέχονται από το συντονιστικό κέντρο υγείας.


Alpha, Elite, Qudos Insurance: Δωρεάν παροχές υγείας για τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου
Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − eighteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Alpha, Elite, Qudos Insurance: Δωρεάν παροχές υγείας για τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου! https://www.insurancedaily.gr/alpha-elite-qudos-insurance-dorean-paroches-ygias-gia-ta-asfalistiria-aftokinitou/