Ασφάλιση Ζωής Ειδήσεις & Νέα

Αναγνωρίστηκε η σορός του Ε. Σάλα – Το ασφαλιστήριο στην Cardiff


Αναγνωρίστηκε η σορός του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή, Ε. Σάλα και του πιλότου που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο Piper Malibu στις 21 Ιανουαρίου. Εν τω μεταξύ η Nantes απαίτησε – πριν ακόμα ταυτοποιηθεί η σορός του Sala- από την Cardiff να πληρωθεί για τη μεταγραφή απειλώντας να προβεί σε νομικές ενέργειες εάν η Cardiff δεν τηρήσει τη σύμβαση που έχει υπογραφεί.

Με βάση τη συμφωνία η νέα ομάδα του Σάλα θα έπρεπε να έχει ήδη καταβάλλει την πρώτη δόση των 15 εκατ. λιρών, ωστόσο φαίνεται πως η Cardiff περίμενε να δει πως θα δρομολογηθούν οι έρευνες. Ο Εμιλιάνο Σάλα είχε ασφαλιστήριο από την Cardiff από τη στιγμή που υπέγραψε στις 19 Ιανουαρίου το νέο του συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την The Sun θεωρείται ότι το συμβόλαιο του είχε ασφάλιση ατυχήματος και ζωής με καλύψεις που φτάνουν τις 16 εκατ. λίρες και είχε ισχύ από το πρωί της 21ης Ιανουαρίου. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται οι πρόσθετες αμοιβές που αναμένεται να απαιτηθούν μπορεί να φτάσουν και τις 30 εκατ. λίρες.

Το τελευταίο ηχητικό μήνυμα που έστειλε ο 28χρονος από το αεροπλάνο έλεγε: “Είμαι πολύ κουρασμένος. Πηγαίνω στο Cardiff για να κάνω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Το αεροπλάνο φαίνεται να είναι έτοιμο να διαλυθεί… Εάν δεν έχετε νέα μου σε μιάμιση ώρα στείλτε κάποιον να με ψάξει. Φοβάμαι”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Αναγνωρίστηκε η σορός του Ε. Σάλα - Το ασφαλιστήριο στην Cardiff! https://www.insurancedaily.gr/anagnoristike-soros-tou-e-sala-asfalistirio-stin-cardiff/