Κοινωνική Ασφάλιση

Ανακοίνωση εργαζομένων ΟΑΕΕ

ΟΑΕΕ

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΕ αναφέρουν: «Σας ενημερώνουμε ότι, η χθεσινή δίκη των συναδέλφων μελών του Δ.Σ. του ΠΣΕ ΟΑΕΕ και της Ομοσπονδίας Ελένης Μανουρά και Χρήστου Βαγενά αναβλήθηκε για αύριο Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018.

Σε λίγες ώρες θα σας κοινοποιηθεί ανακοίνωση της ΠΟΠΟΚΠ σχετική με την προκήρυξη νέας Παναττικής Στάσης Εργασίας στήριξης και συμπαράστασης. Θέλουμε ωστόσο να τονίσουμε τη μαζική και δυναμική παρουσία εκατοντάδων συναδέλφων στη χθεσινή συγκέντρωση στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, αλλά και συναδέλφων τόσο από την ΑΔΕΔΥ όσο και από Ομοσπονδίες και Σωματεία τους οποίους ευχαριστούμε. Τους ευχαριστούμε επίσης για τα δεκάδες ψηφίσματα συμπαράστασης στην Ελένη, στο Χρήστο και στον αγώνα μας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όπως είναι ήδη γνωστό, οι συνάδελφοι συνελήφθησαν τη Δευτέρα το πρωί στη Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής, για τη συμμετοχή τους στις πολυήμερες κινητοποιήσεις του Συλλόγου μας σχετικά με το επείγον ζήτημα της έλλειψης προσωπικού. Υπεύθυνη για την συνολική εξέλιξη του ζητήματος είναι η Διοίκηση του ΕΦΚΑ, η οποία με την αδιαλλαξία, την αλαζονεία και τις «περίεργες» μεθοδεύσεις της οδήγησε την κατάσταση στα άκρα και τελικά την αστυνομία και τους εισαγγελείς στις συνδικαλιστικές διαδικασίες και στις κινητοποιήσεις.

Συνεχίζει ωστόσο να κινείται με την ίδια αδιέξοδη λογική. Συνεχίζουμε λοιπόν και μεις ακόμη πιο αποφασισμένοι τις κινητοποιήσεις μας και σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιούμε καταλήψεις στα κεντρικά κτίρια του ΕΦΚΑ (Αγ. Κωνσταντίνου 8 – Σατωβριάνδου 18 και πιθανότατα σε ένα ακόμα κτίριο του κέντρου). Καλούμε τη Διοίκηση έστω και τώρα να επεξεργαστεί και να καταθέσει μια ολοκληρωμένη και σοβαρή πρόταση σχετικά με το βασικό μας αίτημα, εντός του συνολικού πλαισίου που θέσαμε υπόψη της από την αρχή των κινητοποιήσεων. Απαιτούμε επίσης την ανάκληση των «τυφλών» μετακινήσεων συναδέλφων οι οποίες κοινοποιήθηκαν χθες και όπως ήδη καταγγείλαμε αποκλειστικό σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν και να διχάσουν τους εργαζόμενους».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ανακοίνωση εργαζομένων ΟΑΕΕ! https://www.insurancedaily.gr/anakinosi-ergazomenon-oaee/