Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής για την εθελούσια έξοδο

Εθνική Ασφαλιστική

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής “εγκρίθηκε την Παρασκευή 8/2/2019 από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου του προσωπικού. Αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα σήμερα, οπότε και θα γνωστοποιηθούν σε σχετική εγκύκλιο αναλυτικά οι λεπτομέρειες και όλες οι προϋποθέσεις για τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό και μπορεί να συμπεριληφθεί οποιοσδήποτε συνάδελφος συγκεντρώνει τις ελάχιστες προϋποθέσεις που περιλαμβάνει. Θα έχει έναρξη στις 14/02/2019 και λήξη στις 08/03/2019.

Σε όλη την περίοδο ισχύος θα υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης για τα συνταξιοδοτικά δεδομένα από την κα Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου, καθηγήτριας Νομικής σχολής του ΕΚΠΑ. Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε να συστήσει σε όλες και όλους τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να εξετάσουν με προσοχή όλες τις παραμέτρους και τις προεκτάσεις μιας τέτοιας απόφασης, που είναι απόφαση ζωής”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής για την εθελούσια έξοδο! https://www.insurancedaily.gr/anakinosi-tou-syllogou-ypallilon-ethnikis-asfalistikis-gia-tin-ethelousia-exodo/