
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εποπτικής αρχής του Γιβραλτάρ η Ασφαλιστική εταιρεία Elite Insurance – η οποία δραστηριοποιείται και στη χώρα μας κυρίως στον κλάδο οχημάτων – σταματάει να εκδίδει νέα συμβόλαια από σήμερα 5/7.
Η εταιρεία σε επίσημη ανακοίνωσή της ενημέρωσε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη ότι τα συμβόλαιά της παραμένουν σε ισχύ όπως επίσης και η διαδικασία αποζημιώσεων των ασφαλισμένων της. Παράλληλα η εταιρεία θα βρεθεί σε διαδικασία run off προκειμένου να εξασφαλίσει τα συμφέροντα τόσο των ασφαλισμένων της όσο και των μετόχων της.
Η ΤτΕ σε ανακοίνωσή της δήλωσε:
“H Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Γιβραλτάρ (Gibraltar Financial Services Commission – GFSC) ανακοίνωσε σήμερα ότι η ασφαλιστική επιχείρηση Elite Insurance Company Limited αποφάσισε να σταματήσει την ανάληψη νέων εργασιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.”
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

Intracom: Κερδοφορία και είσοδος στις ασφαλίσεις το 2025

Η Πρόεδρος της EIOPA, P. Hielkema στο NatCat Summit

Διψήφια αύξηση παραγωγής και ενίσχυση κερδοφορίας για την Υδρόγειο

Αύξηση κερδών 26,9% για την Ευρώπη Ασφαλιστική το 2025

ΕΑΕΕ και HALA συγκροτούν μικτή επιτροπή συνεργασίας

Υδρόγειος: Ρεκόρ φερεγγυότητας 245,4% και ισχυρή ανάπτυξη το 2025


















