Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Με άνοδο 5% η παραγωγή της Ευρωπαϊκής Πίστης το 2018


Με άνοδο παραγωγής της τάξης του 4,5% με 5% έκλεισε για την Ευρωπαϊκή Πίστη το 2018, χρονιά για την οποία το αποτύπωμα του καθαρού αποτελέσματος της εταιρείας θα είναι και πάλι κερδοφόρο.

Του Πλάτωνα Τσούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ID, το σύνολο της παραγωγής που εμφάνισε πέρυσι η εισηγμένη διαμορφώθηκε στα επίπεδα των 195 εκατ. ευρώ, με τις ασφαλίσεις Ζωής να έχουν καταγράψει άνοδο 7 – 8% (συμπεριλαμβανομένων και των ομαδικών προγραμμάτων), τις Γενικές Ασφαλίσεις να έχουν κι αυτές εμφανίσει αύξηση 5 με 6%, χωρίς τον κλάδο Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχημάτων, ο οποίος παρέμεινε πέρυσι σταθερός.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Ευρωπαϊκή Πίστη στοχεύει και φέτος σε αύξηση των μεγεθών της την οποία υπολογίζει σε επίπεδα ανάλογα του 2018, ωστόσο με το δυναμικότερο άνοιγμα το οποίο σχεδιάζει στις ομαδικές ασφαλίσεις, εκτιμά ότι ο ρυθμός ανάπτυξης ενδεχομένως να είναι υψηλότερος που περυσινού.

Σημειώνεται ότι, στρατηγικά, η εισηγμένη προσβλέπει φέτος, πέρα από την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίασης της στις ομαδικές ασφαλίσεις, στην τόνωση της κερδοφορίας της, στην αναβάθμιση του ρόλου της στις ασφαλίσεις Υγείας και στην επέκταση του δικτύου πωλήσεων με τη σύναψη νέων συμφωνιών συνεργασίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Με άνοδο 5% η παραγωγή της Ευρωπαϊκής Πίστης το 2018! https://www.insurancedaily.gr/anodo-5-paragogi-tis-evropaikis-pistis-2018/