ΥΓΕΙΑ

Άνοιξαν τα διαγνωστικά – Το 85% των εξετάσεων πληρώνουν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ


Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι Ιδιωτικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς η πρόταση που τους έκανε το υπουργείο Υγείας δεν ικανοποιεί τα αιτήματά τους και δεν επιλύει τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ιατρικος Σύλλογος Αθηνών “με γνώμονα το συμφέρον του ασθενή και προκειμένου να διευκολύνουν τους ασφαλισμένους αποφάσισαν να ανοίξουν τα ιατρεία τους από αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, απαλλάσσοντας μάλιστα τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, από τη συμμετοχή 15% που πρέπει να πληρώσουν.

Ο ασφαλισμένος θα πληρώνει την ασφαλιστική τιμή που αναγράφεται στο παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ, θα παίρνει απόδειξη και στη συνέχεια θα εισπράττει τα χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ.

Ο ΙΣΑ συστήνει στα μέλη του για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας ,από αυτή τη διαδικασία να εξαιρεθούν, η ευπαθής ομάδα των καρκινοπαθών κατά την εκτίμηση του επείγοντος του θεράποντος ιατρού καθώς και τα οξέα περιστατικά που κινδυνεύει η ζωή τους τα οποία δεν θα καταβάλλουν χρήματα”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + 17 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Άνοιξαν τα διαγνωστικά - Το 85% των εξετάσεων πληρώνουν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ! https://www.insurancedaily.gr/anoixan-ta-diagnostika-to-85-ton-exetas/