Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Άντρες με λευκό van, οι πιο ασφαλείς οδηγοί στη Βρετανία

independent.co.uk

Οι άντρες που οδηγούν λευκά φορτηγά τύπου van είναι οι πιο συνετοί οδηγοί στη Βρετανία. Αυτό αποκάλυψε έρευνα που έγινε με τη συλλογή στοιχείων με τη βοήθεια της τηλεματικής από την εταιρεία Quartix.

Σύμφωνα με την εταιρεία που έκανε την έρευνα οι οδηγικές συνήθειες των οδηγών αυτών μπορούν να σώσουν ζωές νέων οδηγών και να μειώσουν τα κόστη αποζημιώσεων για τις ασφαλιστικές.

Επίσημες έρευνες δείχνουν ότι όσοι οδηγούν van εμπλέκονται κατά 30% λιγότερο σε τροχαία ατυχήματα σε σχέση με τους υπόλοιπους τύπους οχημάτων, καθώς σε οδικά δίκτυα που δεν είναι ασφαλή η μέση ταχύτητά τους είναι κάτω από το επιτρεπτό όριο και αυτό επισημαίνει η έρευνα μπορεί να εκπαιδεύσει τους νέους οδηγούς για το πως να συμπεριφέρονται σωστά.

Οι νέοι οδηγοί εμπλέκονται στο 1/4 των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και στα πρώτα 2.000 μίλια που κάνουν με το αμάξι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε ατύχημα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Άντρες με λευκό van, οι πιο ασφαλείς οδηγοί στη Βρετανία! https://www.insurancedaily.gr/antres-lefko-van-pio-asfalis-odigi-sti-vretania/