
Στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο», η Anytime της INTERAMERICAN, ευθυγραμμιζόμενη με την εταιρική πολιτική κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας που αφορά και στη μετακίνηση, ενθαρρύνει τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προσφέροντας την ιδανική λύση μετακίνησης και αξιοποιώντας στο έπακρο τις ηλεκτρονικές κάρτες του ΟΑΣΑ.
Πιο συγκεκριμένα η Anytime, αγκαλιάζοντας και στηρίζοντας έμπρακτα την «Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο», προσφέρει δωρεάν 500 ηλεκτρονικά εισιτήρια ή αλλιώς «ΑΤΗΕΝΑ TICKET». Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου, μία ATHENA CARD με 10+1 διαδρομές έτοιμη προς χρήση. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επωφεληθεί από την προσφορά, χρειάζεται να καταχωρίσει: ATHENA CARD, στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων ή να δώσει στον εκπρόσωπο της Anytime το συγκεκριμένο κωδικό πριν την έκδοση του συμβολαίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο» εντάσσεται στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» που ξεκίνησε από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, με ανάπτυξη διαφόρων πρωτοβουλιών που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της διαρκώς αυξανόμενης ατμοσφαιρικής ρύπανσης από εκπομπές μηχανοκίνητων οχημάτων και την ενθάρρυνση της οικολογικής μετακίνησης.
Η Anytime, στο πλαίσιο της έμπρακτης εταιρικής υπευθυνότητας και των σχετικών δεσμεύσεων της INTERAMERICAN, ενισχύει την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με το περιβάλλον, τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες των πελατών. Επιβραβεύει τους πελάτες της προσδίδοντας ιδιαίτερη αξία στις επιλογές τους, ενισχύοντας παράλληλα τη σχέση Πελάτη – Εταιρείας.
Σχόλια

Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Έκλεισε το deal για το Ιασώ
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Τα data που «κρύβονται» στις ασφαλίσεις υγείας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Linda Nieuwenhuizen αναλαμβάνει CEO των Centraal Beheer και FBTO στην Achmea

Gold βραβείο για τη συλλογική πρωτοβουλία του 1ου Εθελοντικού Δασικού Φυτωρίου στις Αφίδνες

Η GAN Direct σε διαδικασία εισόδου στην ελληνική αγορά

Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο

Νέα μεγάλη συνεργασία bancassurance για τον Όμιλο Interamerican στη Ρουμανία

Η ανάπτυξη στην ασφάλιση χτίζεται με τεχνολογία, εμπιστοσύνη και ανθρώπινες σχέσεις

«Resilience Stories»: Καλεσμένος ο Κώστας Λαγουβάρδος


















