Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Απόλλων συμμετείχε στο 1ο συνέδριο του DPOs Network

Σικοτάκη

Στις ασφαλίσεις έναντι διαδικτυακών κινδύνων και την επαγγελματική αστική ευθύνη των DPO’s επενδύει η Απόλλων Μεσιτική μέσα από συνεργασίες με εξειδικευμένους επαγγελματίες στην αγορά, με tailor made προγράμματα. Σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα καταγράφεται αυξανόμενη ανάγκη για ασφαλιστικές λύσεις στο εν λόγω πεδίο, με τον Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) να είναι πλέον σε ισχύ από τον Μάιο του 2018. Στο πλαίσιο αυτό η Εταιρεία συμμετείχε στο πρώτο συνέδριο του νεοσύστατου «Πανελληνίου Δικτύου Επαγγελματιών Υπευθύνων Προστασίας Δεδομένων», που πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2018, στο Crown Plaza.

Όπως εξηγεί η Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της Απόλλων Μεσιτικής, «Οι περισσότερες εταιρείες σήμερα, ανεξάρτητα από τον κλάδο δραστηριοποίησής τους και το μέγεθός τους, διαχειρίζονται και ενδεχομένως επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι όσα ορίζονται στον κανονισμό του GDPR πρέπει να έχουν ήδη ενσωματωθεί τόσο στην κουλτούρα τους όσο και στην καθημερινή τους πρακτική. Βλέποντας ένα πεδίο ευκαιριών στην ανάληψη των συγκεκριμένων κινδύνων, η διοίκηση της Απόλλων συμμετείχε στο εν λόγω συνέδριο DPO Network, που αποτελεί έναν δίαυλο επικοινωνίας, συνεργασίας, υποστήριξης, εκπαίδευσης και ανταλλαγής εμπειριών για πιστοποιημένους επαγγελματίες. Αναμφισβήτητα στη στόχευση της Εταιρείας μας είναι να διευρύνουμε σε μεγάλο βαθμό τις εργασίες μας στο Cyber Insurance καθώς και στην κάλυψη της επαγγελματικής ευθύνης των DPO’s».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Απόλλων συμμετείχε στο 1ο συνέδριο του DPOs Network! https://www.insurancedaily.gr/apollon-symmetiche-sto-1o-synedrio-tou-dpos-network/