Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Απόλυση ανώτατου στελέχους στη Guy Carpenter των Lloyd’s λόγω παρενόχλησης


Οι Guy Carpenter & Co.των Lloyd’s απέλυσαν ανώτερο αντιπρόεδρο για την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος σεξουαλικού περιεχομένου σε γυναίκα συνάδελφο, που εν συνεχεία κοινοποιήθηκε σε ομάδα εργαζομένων.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg είναι μια από τις πρώτες απολύσεις που έρχονται στο φως σε σχέση με τις ενέργειες που γίνονται από την διοίκηση να καταπολεμήσει τέτοιου είδους συμπεριφορές μετά από τα δημοσιεύματα για σεξιστικές συμπεριφορές και παρενοχλήσεις.

“Παίρνουμε πολύ σοβαρά όλα τα περιστατικά παρενόχλησης και δεν θα ανεχτούμε καμία συμπεριφορά που παραβιάζει τον κώδικα δεοντολογίας μας”, δήλωσε ο Guy Carpenter σε μήνυμά του.

“Όταν καταγγέλθηκε η εν λόγω συμπεριφορά κάναμε έρευνα. Ένας συνάδελφος απολύθηκε για σοβαρό παράπτωμα και σε δύο άλλους επιβλήθηκαν εσωτερικές κυρώσεις. Ξεκινήσαμε επίσης μια σειρά έργων που αποσκοπούν στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση της κουλτούρας μας όσον αφορά την διαφορετικότητα και την ένταξη. “


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Απόλυση ανώτατου στελέχους στη Guy Carpenter των Lloyd's λόγω παρενόχλησης! https://www.insurancedaily.gr/apolysi-anotatoy-stelechoys-sti-guy-carpenter-ton-l/