Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Arag Γερμανίας: Κορυφαίες Επιδόσεις στις Διαδικτυακές Πωλήσεις


Η διαδικτυακή παρουσία του Ομίλου Arag βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο θετικών σχολίων. Σχετική έρευνα για την ασφάλιση μέσω διαδικτύου, (Αssekuranz imInternet), από τη γνωστή εταιρεία ανάλυσης “AMC FINANZMARKT GmbH” κατέταξε την www.Arag.de στην πρώτη δεκάδα. Ανάμεσα στις 121 ιστοσελίδες ασφαλιστικών εταιρειών που αναλύθηκαν, η Arag κατατάχθηκε δέκατη στη γενική κατάταξη και έβδομη μεταξύ των εξειδικευμένων ασφαλιστών. Γενικά ο όμιλος έλαβε θετικά σχόλια για την εξαιρετική παρουσία και τη δυνατότητά του να αναγνωρίζει και να ικανοποιεί τις ανάγκες των χρηστών», ανφέρει η AMC. Επίσης, εκτός απο τη γενική εταιρική παρουσία θετικά αξιολογήθηκαν και οι ενότητες των προϊόντων και υπηρεσιών. Θετικά σχόλια έλαβαν η ενότητα που αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα της επιχείρησης, η αριθμομηχανή υπολογισμού ασφαλίστρου, όπως και η ενότητα των παρεχόμενων συμβουλών, όπου αξιολογήθηκε η Arag με 100% χάρις στην ποιότητα που παρέχει στο χρήστη.

Η Arag Ελλάδος ως υποκατάστημα και επίσημο μέλος του Ομίλου Arag,  χρησιμοποιεί και έχει δημιουργήσει πρόσφατα τη δίκη της ιστοσελίδα στα ελληνικά βασιζόμενη πάνω στο ίδιο ακριβώς υπόδειγμα της μητρικής εταίρας, τηρώντας έτσι την ενιαία εταιρική εικόνα του ομίλου. Η ελληνική έκδοση της μητρικής ιστοσελίδας ανάμεσα σε άλλα , διαθέτει γενικές πληροφορίες και πλήρες ιστορικό για την επιχείρηση, ειδική ενότητα για τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται στην Ελλάδα, ενότητα με τα πλεονέκτημα της Arag έναντι του ανταγωνισμού, τρόπους πληρωμής ασφαλίστρων, φόρμα επικοινωνίας άλλα και δυνατότητα αποστόλης σχολίων και «δήλωση ζημίας» online. Την ανανεωμένη σελίδα της Arag Hellas μπορείτε να τη βρείτε στη διεύθυνση www.arag.gr.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Arag Γερμανίας: Κορυφαίες Επιδόσεις στις Διαδικτυακές Πωλήσεις! https://www.insurancedaily.gr/arag-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b7/