Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Arag – Νομική Προστασία Λογιστών


Στα πλαίσια προώθησης του νέου προγράμματος της Arag για την Νομική Προστασία των Λογιστών, η εταιρία συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε στiς 16 Νοεμβρίου 2011 ο σύλλογος Λογιστών του Νομού Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου. Από την Arag Hellas έγινε παρουσίαση του νέου προγράμματος και επεξήγηση των καλύψεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών στους παρευρισκομένους. Ιδαίτερη αναφορά έγινε στην εξασφάλιση που προσφέρει το σχετικό πρόγραμμα σε σχέση με τις αλλαγές που εισάγει η νέα νομοθεσία περί Λογιστών, όπως είναι οι αυξημένες διοικητικές, πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις που προβλέπονται. Η εκδήλωση κέντρισε το ενδιαφέρον των παρισταμένων με αποτέλεσμα η εταιρία να συνεχίσει και στο μέλλον παρόμοιες εκδηλώσεις.


1 Comment

1 Σχολιο

 1. Γιώργος Κουτίνας

  Dec 14, 2011 at 11:36 AM

  Είναι αξιαίπενη η πρωτοβουλία της της Εταιρείας ARAG να προσεγγίσει και μιλήσει στους επαγγελματίες Λογιστές για τους κινδύνους γύρω από την επαγγελματική τους δραστηριότητα.
  Σίγουρα είναι θετικά και χρήσιμα τα προϊόντα Νομικής Προστασίας. 

  Με την ευκαιρία, θεωρώ σκόπιμο να επισημάνω πως υπάρχει σοβαρή ανάγκη για ευρύτερη επαρκή και αντικειμενική πληροφόρηση της αγοράς γύρω από τους κινδύνους των σύγχρονων επαγγελματιών (στην προκειμένη περίπτωση των Λογιστών). Κατά βάση, αναφέρομαι στην Επαγγελματική Ευθύνη για τυχόν ζημιογόνα λάθη ή/και παραλείψεις. 
   
  Παρά την όποια κρίση στον ασφαλιστικό κλάδο, στην οικονομία και ευρύτερα στην κοινωνία, υπάρχουν σοβαρά θεριθώρεια γαια ανάληψη πρωτοβουλιών σε τομείς που η διεθνής πρακτική έχει αναδείξει και αγορά μας έχει ανάγκη.

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Arag – Νομική Προστασία Λογιστών! https://www.insurancedaily.gr/arag-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8e%ce%bd/