Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Arag – Πίτα Προσωπικού 2011


Το κόψιμο, της καθιερωμένης πίτας για το προσωπικό των Αθηνών έγινε στα γραφεία της Arag Hellas την Τρίτη, 18 Ιανουάριου 2011. Κατά τον χαιρετισμό, ο νόμιμος αντιπρόσωπος Θεόδωρος Αποστολόπουλος και ο γενικός διευθυντής Δημήτριος Τσεκούρας αναφέρθηκαν τόσο σε άλλη μια δύσκολη χρονιά που πέρασε για την ασφαλιστική αγορά, όσο και στη στρατηγική της εταιρείας για την ανάπτυξη στη νέα χρονιά.

Η εργασιακή ανασφάλεια, τα δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης, οι επισφαλείς απαιτήσεις των επαγγελματιών είναι καίρια ζητήματα που απασχολούν όλο και περισσότερο τους εργαζομένους, στα οποία η Arag τους συμπαραστέκεται και παρέχει ουσιαστική βοήθεια με αντίστοιχα προγράμματα ασφάλισης. Τέλος, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη σημασία που εξακολουθεί να έχει για την Arag, και ίσως τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και εξυπηρέτησης σε πελάτες και συνεργάτες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 14 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Arag - Πίτα Προσωπικού 2011! https://www.insurancedaily.gr/arag-%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-2011/