Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ARAG: Προκήρυξη θέσεων για Εκπαίδευση Ανέργων Επιστημόνων στη Γερμανία


aragΗ ARAG Γερμανίας έχει προκηρύξει θέσεις για εκπαίδευση ανέργων επιστημόνων στη Γερμανία από τις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου – Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία – και ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους προς επιλογή στη Γερμανία, με την προοπτική οι επιλεγέντες, αφού τελειώσουν την εκπαίδευση, να μπορούν να αναζητήσουν εργασία στις εταιρείες του ομίλου. Η ανακοίνωση αυτή έγινε κατά την εκδήλωση κοπής της Πίτας της Εταιρείας, που έγινε την Τετάρτη 06.03.2013 στα ιδιόκτητα γραφεία της στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος προσκεκλημένων συνεργατών, τόσο της υπηρεσίας πωλήσεων Αθηνών, όσο και από δικηγόρους του δικτύου της εταιρείας στην Αθήνα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι των εταιρειών, οι οποίες συνεργάζονται στον κλάδο της Νομικής Προστασίας με την ARAG.

Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος & Γεν. Δ/ντής της ARAG στην Ελλάδα κ. Δημήτρης Τσεκούρας, αφού χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της χρονιάς που πέρασε, στα αποτελέσματα της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και του κλάδου της Νομικής Προστασίας για το 2012 και έκανε λόγο για τις προσδοκίες σχετικά με το 2013. Αναφορά έγινε στα αποτελέσματα αλλά και τις εξελίξεις του ομίλου της ARAG, μετά τη νέα της δομή ως ευρωπαϊκή εταιρεία – ARAG SE – με παρουσία σε 14 χώρες της Ευρώπης και την Αμερική.

Ο κ. Τσεκούρας έκανε επίσης λόγο για τη χρησιμότητα της Νομικής Προστασίας ειδικά σε περιόδους κρίσης, αφού πέραν των κλασικών προγραμμάτων που αφορούν το αυτοκίνητο, την οικογένεια, τον ελεύθερο επαγγελματία, ειδικά σήμερα επίθεση δέχονται τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των απασχολουμένων στον ιδιωτικό & δημόσιο Τομέα.

Η ARAG στέκεται δίπλα τους με καινοτόμα προγράμματα, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους, σε προσιτές για όλους τιμές. Η διείσδυση της ARAG σε ειδικές ομάδες ασφάλισης εδώ και κάποια χρόνια όπως στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, γιατροί, νοσηλευτές, οδηγοί δημοσίων μέσων μεταφοράς κ.λπ. είναι γεγονός και συνεχίζεται εντατικά, πρόσθεσε ο κ. Τσεκούρας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ARAG: Προκήρυξη θέσεων για Εκπαίδευση Ανέργων Επιστημόνων στη Γερμανία! https://www.insurancedaily.gr/arag-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%ae%cf%81%cf%85%ce%be%ce%b7-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%ad/