Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ARAG HELLAS: Μιλήστε για τον σχολικό εκφοβισμό


bullyingΤα τελευταία γεγονότα σχολικού εκφοβισμού που συγκλόνισαν όλη τη χώρα, μας ενεργοποίησαν. Όλες οι σχετικές έρευνες καταλήγουν πως αυτό το κύμα βίας – ψυχολογικής, σωματικής, λεκτικής κ.λπ. – είναι σε έξαρση και οι αποδέκτες πληθύνονται. Τριγύρω παντού σιωπή και θλίψη.

Εμείς στην ARAG HELLAS, με τις μικρές μας δυνάμεις αποφασίσαμε να θέσουμε στη διάθεση των θυμάτων, των υποψηφίων θυμάτων, των οικογενειών τους, αλλά και όλων όσων είναι μάρτυρες τέτοιων γεγονότων που αφορούν τρίτους, μέσω του δικτύου των συνεργαζομένων δικηγόρων μας, τις νομικές συμβουλευτικές μας υπηρεσίες, προκειμένου να υπάρξει μια υποστηρικτική βάση για την καταπολέμηση του φαινομένου.

Αν δίπλα στο μήνυμα «μιλήστε» οι παρεχόμενες νομικές συμβουλές προσθέτουν και γνώση στη δύναμη ψυχής που χρειάζεται για την απώθηση της σιωπής, τότε θα έχουμε κάτι προσφέρει. Τα τηλέφωνά μας θα είναι ανοιχτά για όποιον δυστυχώς βρεθεί στη θέση να ζητήσει την συνδρομή μας, ώστε να οργανώσουμε, χωρίς καμία δική του επιβάρυνση, τη συμβουλευτική νομική υποστήριξή του.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 9 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ARAG HELLAS: Μιλήστε για τον σχολικό εκφοβισμό! https://www.insurancedaily.gr/arag-hellas-miliste-gia-ton-scholiko-ekfovismo/