Ασπίς Πρόνοια - Commercial Value

Ασπίς: Έρχεται τροπολογία στη Βουλή για αποζημιώσεις 130 εκατ. ευρώ από το Εγγυητικό

ΑΣΠΙΣ

Κατάθεση τροπολογίας στη βουλή που θα προβλέπει την δυνατότητα παράλληλης αποζημίωσης των δικαιούχων της Ασπίς από την εκκαθάριση και το Εγγυητικό Κεφάλαιο ετοιμάζει η κυβέρνηση.

της Βίκυς Γερασίμου

Ειδικότερα υπολογίζεται ότι μέχρι τώρα οι πρώην ασφαλισμένοι της Ασπίδος έχουν λάβει το 6-9% του κεφαλαίου τους και περίπου το 70% των αποζημιώσεων που δικαιούνται θα καταβληθεί από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής. Συνολικά το ποσό που θα καταβάλλει το Εγγυητικό θα φτάσει τα 130-140 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τροπολογία έχει ήδη καταρτιστεί από την τράπεζα της Ελλάδος, την εκκαθάριση και το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής και αναμένεται να κατατεθεί πριν τις 21 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία συμπληρώνονται δέκα χρόνια από το λουκέτο της εταιρείας.


1 Comment

1 Σχολιο

  1. Έφη Τρικαλινού

    Sep 20, 2019 at 11:47 AM

    10 χρόνια ήδη πέρασαν και σε ακόμη 10 χρόνια που θα έχουν πεθάνει πλέον όλοι οι δικαιούχοι θα έχει ξεχαστεί τελείως η υπόθεση αυτής της τεράστιας ΑΠΑΤΗΣ…….

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ασπίς: Έρχεται τροπολογία στη Βουλή για αποζημιώσεις 130 εκατ. ευρώ από το Εγγυητικό! https://www.insurancedaily.gr/aspis-erchetai-tropologia-sti-voyli-gi/