Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ασπρόπυργος: Ποιες ασφαλιστικές εταιρείες θα καλύψουν τη φωτιά στην Druckfarben


е霠鯬緡ퟡ �ܴ�砨ݳ砊᫫鳴ޱ鬠尟 �勞��s� �ĥ�ᠲ8 ̡�16. Ӵﭠ� �⩯�ߡ ﰯߡ 媴埭崡頳堲00 �᣹�ܠ이尩�ュ 36 �쥠12 ﷞존ᮊ(EUROKINISSI/ӔŋɏӠ̉Ӊ́ө

Η Druckfarben, η πληγείσα από την πυρκαγιά εταιρεία χρωμάτων και μελανιών στον Ασπρόπυργο Αττικής, δεν θέλησε να γνωστοποιήσει στοιχεία σχετικά με την έκταση των ζημιών.
Αρκέσθηκε μόνο να πει ότι σχετικά στοιχεία θα δώσει στη δημοσιότητα με ανακοίνωσή της, ενώ σε ότι αφορά την παραγωγή της, μέρος αυτής θα μεταφερθεί σε εργοστάσιο το οποίο λειτουργεί στο εξωτερικό, καθώς και σε μονάδα που διατηρούσε κατά το παρελθόν στην Ελλάδα.
Θα πρέπει να σημειωθεί, τέλος, ότι, οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν πως η μονάδα παραγωγής της Εταιρείας υπέστη μεγάλες καταστροφές από την πυρκαγιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια είναι ασφαλισμένη για υψηλά κεφάλαια, έχοντας παράλληλα κάλυψη και για απώλειες κερδών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, leader στο συνασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι η Εθνική Ασφαλιστική με συμμετοχή στα ασφαλιζόμενα κεφάλαια 69,5% και συμμετέχουσες οι εταιρείες ΑΧΑ Ασφαλιστική με 12,5%, Interasco με 10%, Ευρώπη Ασφαλιστική με 4% καιGenerali επίσης με 4%.

Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ασπρόπυργος: Ποιες ασφαλιστικές εταιρείες θα καλύψουν τη φωτιά στην Druckfarben! https://www.insurancedaily.gr/aspropyrgos-pies-asfalistikes-eteries-tha-kalypsoun-tin-fotia-stin-druckfarben/