Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Δυναμική παρουσία και στις Ασφαλίσεις Σκαφών Αναψυχής

Ι. Χατζηιωσήφ

Ι. Χατζηιωσήφ

Με κίνητρα και ευελιξία η νέα τιμολογιακή πολιτική της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στην ασφάλιση των Σκαφών Αναψυχής.

Στα πλαίσια της διαρκούς βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των ασφαλιστικών της προγραμμάτων και με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των ασφαλιστικών της εργασιών στον Κλάδο Σκαφών, η ΑΤΕ Ασφαλιστική ανανεώνει την Πολιτική της,

  • Εφαρμόζοντας νέο, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τιμολόγιο, με έναρξη ισχύος από 09.06.2015.
  • Θεσπίζοντας ενιαία Γεωγραφική αντιμετώπιση στην τιμολόγηση των Σκαφών.
  • Εισάγοντας τη διάκριση τους σε Ιδιωτικά Σκάφη Αναψυχής και σε Επαγγελματικά Σκάφη.
  • Παρέχοντας σημαντικές εκπτώσεις μέχρι και 50%, στους Στόλους Σκαφών.
  • Καλύπτοντας τη Μερική Κλοπή, σε ειδικές περιπτώσεις.
  • Καθιστώντας εφικτή τη συνέχιση της ασφάλισης έως την ηλικία των 30 ετών, στα σκάφη που είναι ήδη ασφαλισμένα στην Εταιρεία.

Επιπλέον, για την καλύτερη υποστήριξη των Συνεργατών, το σύνολο των εργασιών του Κλάδου Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής, υποστηρίζεται από το portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής (νέες ασφαλίσεις, ανανεώσεις, ηλεκτρονικό ληξιάριο, άμεση εξόφληση), παρέχοντας άμεση και συνεχή διαθεσιμότητα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Με τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και ολοκληρωμένα προγράμματά της, η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρέχει ό,τι καλύτερο στην ασφάλιση Σκαφών Αναψυχής, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του Ν. 4256/14.

Αναφορικά με την νέα πολιτική ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, Ι. Χατζηιωσήφ, δήλωσε: «Η ανανεωμένη πολιτική μας για τον Κλάδο Σκαφών, εκφράζει την κεντρική στρατηγική απόφαση μας να στηρίξουμε τους Συνεργάτες μας και να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τις εργασίες τους. Μάλιστα, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι, η ανταγωνιστικότητα των ασφαλιστικών μας προγραμμάτων ενισχύεται ακόμα περισσότερο, αν λάβουμε υπόψη μας τη δυνατότητα των Συνεργατών μας να πραγματοποιούν τις εργασίες τους από το portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, με τον πλέον φιλικό, άμεσο και ασφαλή τρόπο, συνεχώς (24×7). Σε ένα περιβάλλον που η μείωση κάθε δαπάνης βρίσκεται στο στόχαστρο, δημιουργούμε σημαντική αξία παρέχοντας το σύνολο σχεδόν των εργασιών μέσω του portal, ακόμα και με τη χρήση ενός smartphone ή tablet. Έτσι, οι Συνεργάτες μας μειώνουν εντυπωσιακά το κόστος λειτουργίας (paperless philosophy), κερδίζουν  σε χρόνο και χρήμα και αυξάνουν τη διαθεσιμότητά τους με άμεσες υπηρεσίες προς την υφιστάμενη και δυνητική πελατεία».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΑΤΕ Ασφαλιστική: Δυναμική παρουσία και στις Ασφαλίσεις Σκαφών Αναψυχής! https://www.insurancedaily.gr/ate-asfalistiki-dynamiki-parousia-ka/