Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Καινοτόμο Πρόγραμμα «Ο πιο Πιστός Φίλος»

ΑΤΕ Ασφαλιστική O πιο Πίστος Φίλος

ΑΤΕ Ασφαλιστική O πιο Πίστος Φίλος

Με στόχο την παροχή μοναδικών και καινοτόμων ασφαλιστικών προγραμμάτων, η ΑΤΕ Ασφαλιστική δημιούργησε το  Πρόγραμμα Ασφάλισης Σκύλων Συντροφιάς, «Ο πιο Πιστός Φίλος».

Το νέο μοναδικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης, που απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ασφαλίσουν το σκυλάκι που τους κρατάει συντροφιά, βρίσκεται στη διάθεση των Συνεργατών από την 01/12/2015, μέσω του Portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

Στο πρόγραμμα «Ο πιο Πιστός Φίλος», γίνονται δεκτά όλα τα σκυλάκια συντροφιάς, ανεξαρτήτως ράτσας, ηλικίας από 3 μηνών μέχρι 6 ετών, με δυνατότητα συνέχισης της ασφάλισης και πέραν του ορίου των 6 ετών.

Ασφαλιστικές Καλύψεις – Ασφαλιζόμενα Κεφάλαια

«Ο πιο Πιστός Φίλος» είναι ένα ιδιαίτερα προσιτό ασφαλιστικό πρόγραμμα που επιτρέπει σε όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων συντροφιάς να αποκτήσουν μοναδικές ασφαλιστικές καλύψεις:

Θάνατος από τυχαίο και απρόβλεπτο γεγονός λόγω ατυχήματος Έως €1.000
Θάνατος από τυχαίο και απρόβλεπτο γεγονός λόγω ασθένειας Έως €1.000
Δαπάνη για θεραπεία ή χειρουργική επέμβαση, λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, προς αποκατάσταση της υγείας του σκύλου, ετησίως Έως €500
Έξοδα νοσηλείας για αποθεραπεία από ασθένεια ή ατύχημα, ετησίως Έως €500
Αστική ευθύνη του ιδιοκτήτη του σκύλου έναντι τρίτων, για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από το σκύλο σε τρίτα πρόσωπα, ετησίως Έως €1.500

Ασφάλιστρα- Εκπτώσεις

Ασφάλιστρα από €50 και παροχή εκπτώσεων μέχρι και 20% σε περίπτωση ασφάλισης περισσότερων από δύο σκυλάκια συντροφιάς.

Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. I. Χατζηιωσήφ τόνισε: «Με το Πρόγραμμα “Ο πιο Πιστός Φίλος” η ΑΤΕ Ασφαλιστική εξασφαλίζει για τους Συνεργάτες της αποκλειστική πρόσβαση σε μία νέα αγορά, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να εμπλουτίσουν περισσότερο το πελατολόγιό τους. Ως πάγια τακτική της Εταιρείας μας, όλες οι εργασίες για την έκδοση και την εκτύπωση του νέου Προγράμματος, υποστηρίζονται εξολοκλήρου από το portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής με τον πλέον άμεσο και αυτοματοποιημένο τρόπο».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΑΤΕ Ασφαλιστική: Καινοτόμο Πρόγραμμα «Ο πιο Πιστός Φίλος»! https://www.insurancedaily.gr/ate-asfalistiki-kenotomo-programma/