Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Αύριο απεργούν οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής

πορεία διαμαρτυρίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ» ενημερώνει σχετικά με την αυριανή απεργία: 

Η απεργία του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής την Πέμπτη 23/2/2017 στρέφεται αποκλειστικά και μόνο κατά της πρόθεσης της ΕΤΕ να συνεχίσει τις διαδικασίες πώλησης, χωρίς να υφίσταται πλέον καμία υποχρέωση από την πλευρά της.

Η Εθνική Ασφαλιστική και οι εργαζόμενοί της στηρίζονται και στηρίζουν εδώ και 126 χρόνια τους πελάτες της και τα δίκτυά της και για το σκοπό αυτό ο Σύλλογος έχει διασφαλίσει την ημέρα της κινητοποίησης τη λειτουργία των συστημάτων που θα υποστηρίξουν τηλεφωνικά τις ανάγκες εισαγωγής στα νοσοκομεία και οδικής βοήθειας των πελατών της.

Απεργούμε για να αποτρέψουμε την πώληση της Εταιρείας μας σε ξένα κεφάλαια, απεργούμε για διασφαλίσουμε αυτά που είναι και μπορούν να παραμείνουν ελληνικά, απεργούμε για να παραμείνουν στην εθνική οικονομία τα επενδεδυμένα κεφάλαια των αποθεματικών της, απεργούμε για να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην ελληνική κοινωνία ασφάλεια από την πρώτη και μοναδική ελληνική ασφαλιστική εταιρεία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + twelve =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Αύριο απεργούν οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής! https://www.insurancedaily.gr/avrio-apergoun-i-ergazomeni-tis-ethnikis-asfalistikis/