Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AXA: Λανσάρει ψηφιακή εφαρμογή για risk management στη Μ. Βρετανία


AXA_logoΈνα δωρεάν ψηφιακό εργαλείο που επιτρέπει στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να παρέχουν στους εταιρικούς τους πελάτες ασφαλιστικά προϊόντα με ουσιαστική καθοδήγηση και ενημέρωση σε ότι αφορά τη διαχείριση κινδύνου, παρουσίασε η AXA στη Μ. Βρετανία.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσίευματα, η AXA ανακοίνωσε ότι το Riskhelp.co.uk δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να έχουν τον έλεγχο του risk management, καθώς τις βοηθάει να κατανοήσουν καλύτερα τόσο τις νομικές όσο και τις αστικές τους υποχρεώσεις.

Στους χρήστες της εφαρμογής παρέχεται μία βιβλιοθήκη κινδύνων σχετική με τον εμπορικό τους κλάδο και αφού συμπληρώσουν ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, οι πελάτες μπορούν να αξιολογούν το δικό τους προφίλ κινδύνου έναντι διαφόρων κοινών παραγόντων ρίσκου, πέραν των τυπικών συνηθισμένων ασφαλιστικών κινδύνων ή νομικών υποχρεώσεων.

Ο Douglas Barnett, επικεφαλής διαχείρισης κινδύνων πελατών της AXA Commercial Lines and Personal Intermediary, δήλωσε:

Παραδοσιακά, οι συμβουλές και η στήριξη για το risk management παρέχονται σε μεγαλύτερες επιχειρήσεις ή σε αυτούς που παρουσιάζουν συγκεκριμένο κίνδυνο όμως αυτό το καινοτόμο νέο εργαλείο επιτρέπει στους brokers να προωθούν καλύτερα την επίγνωση των κινδύνων για τους πελάτες, κάτι που στο παρελθόν ήταν εκτός… εμβέλειας.

Το συγκεκριμένο εργαλείο, στα χέρια των διαμεσολαβητών, θα έχει τεράστιο όφελος για τις επιχειρήσεις όλων των ειδών και μεγεθών και λειτουργεί ως πραγματικός παράγοντας διαφοροποίησης.

Το γεγονός ότι προσφέρεται στους πελάτες ένα απλό εργαλείο risk management τέτοιου μεγέθους και λεπτομέρειας χωρίς κόστος, δίνει στους διαμεσολαβητές το κάτι παραπάνω είτε στοχεύουν σε μικρότερες είτε σε μεσαίες επιχειρήσεις.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + fourteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AXA: Λανσάρει ψηφιακή εφαρμογή για risk management στη Μ. Βρετανία! https://www.insurancedaily.gr/axa-lansari-psifiaki-efarmogi-gia-risk-management-sti/