Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Αϋπνίες; Γερμανική Ασφαλιστική σας προτείνει να αυνανιστείτε


Έναν shocking τρόπο διάλεξε η Γερμανική Ασφαλιστική εταιρεία Barmer για να τραβήξει τα βλέμματα και να κερδίσει “Followers” στα social media καθώς σε μια από τις διαφημιστικές της αναρτήσεις στο Facebook, προτείνει στον κόσμο να αυνανιστεί αν έχει αϋπνίες. Συγκεκριμένα το post γράφει:

“Ο αυνανισμός βοηθάει στο να σε πάρει ο ύπνος. Αν για ακόμη μια φορά δεν μπορεί να σε πάρει ο ύπνος αυνανίσου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο sex toy. Τότε ο ύπνος θα έρθει από μόνος του”.

Το post πήρε απευθείας φωτιά και έγινε viral καθώς έχει 5.5 χιλιάδες reactions & likes, 5.5 χιλιάδες σχόλια και 5 χιλιάδες κοινοποιήσεις στις 6 ημέρες από την ημέρα που δημοσιεύτηκε.

Είναι όμως και ηθικό; Στον κόσμο των social media όποιος προκαλεί κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου. Είναι όμως αυτός ο στόχος; Να μάθει ο κόσμος μια ασφαλιστική εταιρεία για τα τολμηρά spicy posts της στο Facebook ή για τις υπηρεσίες που προσφέρει βοηθώντας ουσιαστικά τον κόσμο; Κατά την άποψή μας το μεγαλύτερο διαφημιστικό υπερόπλο των Ασφαλιστικών εταιρειών είναι οι εκατοντάδες – χιλιάδες αποζημιώσεις που καθημερινά δίνουν χωρίς να το βροντοφωνάζουν γιατί πολύ απλά… αυτή είναι η δουλειά τους.

Η Barmer είναι μια Zωϊκή ασφαλιστική εταιρεία με έδρα το Βερολίνο που απασχολεί όπως διαβάσαμε στο wikipedia 15.882 υπαλλήλους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + 19 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Αϋπνίες; Γερμανική Ασφαλιστική σας προτείνει να αυνανιστείτε! https://www.insurancedaily.gr/aypnies-germaniki-asfalistiki-sas-pr/