Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Β. Δρυμούσης: Πειθαρχία, συνεχής αυτοβελτίωση και όραμα


Drymousis 2Το περιοδικό Ασφαλιστικό Marketing στο πλαίσιο αφιερώματος με τίτλο «Ασφαλιστική Αγορά… έχεις Ταλέντο;» έθεσε μια σειρά από ερωτήσεις στους κορυφαίους νέους Ασφαλιστές πέντε Ασφαλιστικών εταιρειών (Εθνική Ασφαλιστική, Interamerican, NN Hellas, AXA, Ευρωπαϊκή Πίστη, Metlife) σε επίπεδο δικτύου, ζητώντας τους να σκιαγραφήσουν το προφίλ του «επιτυχημένου rookie», του ταλέντου που μετουσιώνεται σε αποτελέσματα και με τον καιρό χτίζει στιβαρό επαγγελματικό χαρακτήρα.

Σήμερα το λόγο έχει ο Βασίλης Δρυμούσης της NN Hellas:

  1. Είστε το ταλέντο που επέλεξε η Εταιρεία σας να λάβει μέρος στο ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού μας. Πείτε μας λίγα λόγια για την πορεία σας. Από πού ξεκινήσατε και πόσο γρήγορα ξεχωρίσατε;   

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου στον τομέα της εικονοληψίας – ηχοληψίας, όπου εργάστηκα για ένα χρόνο, στράφηκα γρήγορα στο χώρο των πωλήσεων, στην επιχείρηση ενδυμάτων του πατέρα μου. Στην οικογένεια της ΝΝ μπήκα στις αρχές του 2013, ύστερα από προτροπή της τότε ασφαλίστριάς μου και νυν manager μου.

Με την πειθαρχία που μου έχει διδάξει η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό, επιμονή, πολλή δουλειά και υποστήριξη από όλους στο Γραφείο, κατάφερα από την πρώτη κιόλας χρονιά να συμμετέχω στις ετήσιες βραβεύσεις και τα ταξίδια της Εταιρείας.

2. Τι θα λέγατε σε έναν νέο που μόλις αποφοίτησε και δεν ξέρει με τι θέλει να απασχοληθεί; Τι είναι αυτό που θα τον έπειθε να ασχοληθεί με το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή;  

Να δει καθαρά την εικόνα: η ασφαλιστική βιομηχανία αναπτύσσεται και θα αναπτύσσεται με ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς στο άμεσο μέλλον. Εάν έχει τα χαρακτηριστικά και τις δυνάμεις που απαιτούνται, να δοκιμάσει τώρα. Να δημιουργήσει τη δική του, νέα, δυναμική και φιλόδοξη «επιχείρηση» χωρίς να χρειάζεται κανένα απολύτως κεφάλαιο. Είναι στο χέρι του να κάνει πραγματικότητα όλα του τα όνειρα, να εξελιχθεί προσωπικά και επαγγελματικά, να κερδίσει πολύ υψηλές αμοιβές και να διακριθεί μέσα σε ένα άρτιο επαγγελματικό περιβάλλον, όπως αυτό που παρέχει σε εμένα η NN Hellas.

Γιατί στο επάγγελμά μας, η επιτυχία είναι δική μας επιλογή!

  1. Ποια, κατά τη γνώμη σας, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος για να διαπρέψει στην ασφαλιστική αγορά; Πιστεύετε ότι κάνετε κάτι διαφορετικό ή τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα από τους υπόλοιπους;   

Η πειθαρχία, η συνεχής αυτοβελτίωση και το όραμα της επιτυχίας αποτελούν κατά τη γνώμη μου, τα βασικά στοιχεία για να διαπρέψει κανείς στην ασφαλιστική αγορά.

Ακούω και εφαρμόζω αμέσως αυτά που μου μαθαίνουν οι managers μου. Πιστεύω πολύ στη δουλειά μου, στην Εταιρεία μου και τα προϊόντα της. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις της αγοράς. Διευρύνω συνεχώς τον κύκλο των επαφών μου με τη λήψη συστάσεων, προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος! Αγαπώ τους πελάτες μου και νοιάζομαι πραγματικά γι’ αυτούς και τις ανάγκες τους!

  1. Η τεχνολογία φαίνεται πως θα φέρει τρομερές αλλαγές τα επόμενα χρόνια. Πόσο δύσκολη πιστεύετε ότι θα είναι η προσαρμογή για τους παλαιότερους διαμεσολαβητές; Εσείς πώς χρησιμοποιείτε την τεχνολογία στην καθημερινότητά σας;  

Η τεχνολογία δεν μπορεί – και δεν πρέπει – να υποκαταστήσει την ανθρώπινη επικοινωνία και την προσωπική επαφή. Με την τεχνολογία όμως, όλα γίνονται ταχύτερα και ευκολότερα, διευκολύνεται η ζωή όλων. Ισορροπία λοιπόν!

Εμείς οι νέοι πρέπει να βελτιωθούμε στην επικοινωνία και οι παλαιότεροι στην τεχνολογία. Κάπου στη μέση, θα συναντηθούμε. Το IT της NN Hellas έχει κάνει θαύματα τον τελευταίο καιρό με το Agent Portal, προσφέροντάς μας πλήρη εικόνα σε όλους τους τομείς της δουλειάς μας και με το Client Portal, το οποίο προσφέρει στον πελάτη τη δυνατότητα να παρακολουθεί απευθείας τα συμβόλαιά του σε πραγματικό χρόνο.

  1. Τέλος, τι θα κάνετε για να παραμείνετε στην κορυφή; Πώς θα συντηρήσετε την επιτυχία σας και τι προοπτικές ανοίγονται για το μέλλον;  

Το αυτονόητο, αυτό που απαιτείται για να παραμείνω ψηλά: Συστάσεις, τηλέφωνα, ραντεβού, σκληρή δουλειά και πολύς ενθουσιασμός. Άλλωστε ο δρόμος προς την κορυφή δεν είναι sprint, αλλά ένας μαραθώνιος. Τις επιτυχίες τις συντηρώ με ρεαλιστική προσέγγιση, κρατώντας πάντα το μέτρο και τα πόδια μου στη γη, βλέποντας μακριά, εστιάζοντας μπροστά.

Οι προοπτικές μου είναι εμπνευσμένες από εκείνες του γραφείου μου πωλήσεων της NN Hellas: να παραμείνω Πρωταθλητής στους Πρωταθλητές!

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συντονιστές ασφαλιστικών συμβούλων, τον Agency Manager μου, κ. Κατσιγιάννη, καθώς και τη Unit Manager μου, κ. Τσιγαρίδη.

Συνεχίζουμε το αφιέρωμα στους νέους Ασφαλιστές την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 με τον κορυφαίο νέο Ασφαλιστή της AXA Κωνσταντίνο Λάμπρου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Β. Δρυμούσης: Πειθαρχία, συνεχής αυτοβελτίωση και όραμα! https://www.insurancedaily.gr/b-drymousis-peitharxia-synexis-autobeltiosi-kai-orama/