Ασφαλιστικές Ειδήσεις

B. Duperreault: Σε εξαγορές θα επενδύσει η AIG

AIG

Σε εξαγορές θα επενδύσει ο όμιλος της AIG σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο  νέος διευθύνων σύμβουλος της american international group, Βrian Duperreault.

“Θα ήθελα πολύ να βρω τις καταλληλότερες λύσεις για την εταιρεία. νομίζω ότι το σημαντικό είναι ότι εξετάζουμε να εξαγοράσουμε εταιρείες που μπορούν να μας κάνουν καλύτερους”, δήλωσε ο duperreault στους δημοσιογράφους σε συνέντευξή του μετά την ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας στη νέα υόρκη.

Για να επιτευχθεί ο στόχος, η AIG θα επιβραδύνει το ρυθμό και τη συχνότητα των εξαγορών μετοχών, οι οποίες αποτελούν μέρος του διετούς προγράμματος ανάκαμψης της εταιρείας που ξεκίνησε πέρυσι από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Peter Hancock. οι στόχοι της AIG στο πλαίσιο του σχεδίου περιλαμβάνουν την επιστροφή κεφαλαίου ύψους 25 δισ. δολαρίων στους επενδυτές μέχρι το τέλος του έτους.  η AIG, η οποία ήταν ο στόχος επενδυτών ακτιβιστών υπό την ηγεσία του δισεκατομμυριούχου Carl Icahn, επέστρεψε 18,1 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετόχους μέσω αγορών από την ανακοίνωση του σχεδίου αναδιάρθρωσης.

Πηγή: Reuters


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
B. Duperreault: Σε εξαγορές θα επενδύσει η AIG! https://www.insurancedaily.gr/b-duperreault-se-exagores-tha-ependysi-aig/