ERGO

B. Κικίλιας: Δικαιώθηκαν οι δύσκολες αποφάσεις της κυβέρνησης στην πανδημία

Στις αντικρουόμενες απόψεις που υπήρχαν για τον κορωνοϊό από τον ΠΟΥ και άλλους διεθνείς οργανισμούς σχετικά με την πανδημία αναφέρθηκε ο από το βήμα του Economist ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας ότι στην Ελλάδα «ένα χτυπημένο ΕΣΥ μπόρεσε να αντιδράσει αποτελεσματικά». Εξήρε το ρόλο του ΕΟΔΥ και του προσωπικού των δομών υγείας καθώς και [...]

AllSafe
B. Κικίλιας: Δικαιώθηκαν οι δύσκολες αποφάσεις της κυβέρνησης στην πανδημία

Στις αντικρουόμενες απόψεις που υπήρχαν για τον κορωνοϊό από τον ΠΟΥ και άλλους διεθνείς οργανισμούς σχετικά με την πανδημία αναφέρθηκε ο από το βήμα του Economist ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας ότι στην Ελλάδα «ένα χτυπημένο ΕΣΥ μπόρεσε να αντιδράσει αποτελεσματικά».

Εξήρε το ρόλο του ΕΟΔΥ και του προσωπικού των δομών υγείας καθώς και τη σύμπνοια και τη συναίνεση όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας από την πολιτεία και την κοινωνία.

Ο υπουργός μίλησε για «δύσκολη απόφαση» για την κυβέρνηση, η οποία προχώρησε σε lockdown πριν από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, «απόφαση που δικαιώθηκε», όπως είπε χαρακτηριστικά. Μίλησε επίσης για «επιτυχή επανεκκίνηση» της οικονομίας καθώς και για διαρκείς ελέγχους στην παρούσα φάση. Η δημόσια υγεία είναι ανώτερη της περίθαλψης, τόνισε, και αναφέρθηκε σε μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Σ. Κωνσταντάς: Οι συνθήκες καθιστούν αναγκαία τη συνεργασία του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα στις συντάξεις

Designia
Minetta

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα