Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Barmer Gek: 3.500 Απολύσεις

barmer gek-logo

barmer gek-logoO μεγαλύτερος πάροχος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στη Γερμανία, η Ασφαλιστική Εταιρία Barmer Gek, περικόπτει 3.500 θέσεις εργασίας οι οποίες αντιστοιχούν στο 20% του συνολικού προσωπικού της, επικαλούμενη την πτωτική τάση της αγοράς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Christoph Straub ανέφερε σε δήλωσή του τη Δευτέρα 24/2 ότι η Barmer σχεδιάζει απολύσεις για να  περικόψει τον αριθμό των γραφείων εξυπηρέτησης πελατών της και να επενδύσει στις τηλεφωνικές και διαδικτυακές υπηρεσίες.

Οι έρευνες μας δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι πελάτες προτιμούν την τηλεφωνική και διαδικτυακή εξυπηρέτηση με όλο και λιγότερους να έρχονται στα γραφεία μας”, δήλωσε ο κ. Straub.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι και η επιδείνωση των οικονομικών των Ασφαλιστικών Εταιριών Ζωής ήταν ένας ακόμη παράγοντας.

«Η οικονομική κατάσταση των Ασφαλιστικών Εταιριών Ζωής εξακολουθεί να είναι καλή, αλλά θα επιδεινωθεί σημαντικά», Δήλωσε ο κ. Straub. “Στόχος της Barmer είναι να μειώσει το ετήσιο κόστος της από 250 εκατ. έως – 300 εκατ. ευρώ.” 

Πηγή: www.reuters.com


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Barmer Gek: 3.500 Απολύσεις! https://www.insurancedaily.gr/barmer-gek-3-500-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/