Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Basket Camp από τον Π. Γιαννάκη με την ασφάλεια της Allianz

Παναγιώτης Γιαννάκης

Το φετινό Giannakis Academy, το καλοκαιρινό basket camp για παιδιά που διοργανώνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης με την ομάδα συνεργατών του, είχε τη χαρά να στηρίξει η Allianz Ελλάδος.

Για 4η χρονιά, ο Παναγιώτης Γιαννάκης μαζί με την ομάδα του Giannakis Academy διοργάνωσαν το basket camp για παιδιά, σε 3 περιοχές της Ελλάδας Αθήνα, Χαλκιδική και Ηράκλειο. Περισσότερα από 600 παιδιά είχαν φέτος την ευκαιρία να προπονηθούν δίπλα στον «Δράκο» του ελληνικού μπάσκετ και άλλους σπουδαίους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι τους μετέδωσαν τις αξίες του αθλητισμού και τους δίδαξαν τα μυστικά του μπάσκετ μέσα από καινοτόμες μεθοδολογίες εκπαίδευσης.

Εκτός από τη στήριξή της, η Allianz Ελλάδος, βρέθηκε στο πλευρό της νέας γενιάς αθλητών, παρέχοντάς τους ασφαλιστική κάλυψη από ατύχημα. Οι επίδοξοι αυριανοί μπασκετμπολίστες είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να βελτιώσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις με την ασφάλεια και τη σιγουριά της Allianz.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Basket Camp από τον Π. Γιαννάκη με την ασφάλεια της Allianz! https://www.insurancedaily.gr/basket-camp-apo-ton-p-giannaki-tin-asfalia-tis-allianz/