Ασφάλιση Υγείας Ειδήσεις & Νέα

bewell: Νοσηλεία μόνο από ατύχημα για ατίθασα νιάτα & λάτρεις της δράσης

H καλύτερη extra κάλυψη και στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σας!


Σου αρέουν τα extreme sports; Ασχολείσαι επαγγελματικά με επικίνδυνες δραστηριότητες; Είσαι νέος (20-30 ετών) με μικρή εμπειρία στην οδήγηση;

του Νίκου Μωράκη

Η “νοσηλεία μόνο από ατύχημα” του νέου συστήματος υγείας bewell είναι ό,τι πιο προσιτό μπορείς να έχεις αυτή την περίοδο στην ασφάλιση της υγείας σου. Ένα έξυπνο πρόγραμμα από την Interamerican  που μπορεί να αποκτηθεί είτε μόνο του είτε ως extra κάλυψη σε συμβόλαια άλλων κλάδων όπως αυτού του αυτοκινήτου.

Τι καλύπτει;

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει έξοδα νοσηλείας που έχουν προκληθεί από ατύχημα ύψους 20.000 ευρώ σε ένα δίκτυο νοσοκομείων της Interamerican που καλύπτει όλα τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας όπως επίσης και τις ιδιόκτητες μονάδες της Εταιρείας σε Αργυρούπολη, Μαρούσι και κέντρο Αθήνας (πλήρες δίκτυο). Δεν υπάρχει συμμετοχή στα έξοδα ενώ σε περίπτωση επείγουσας νοσηλείας η εταιρεία έχει υπολογίσει έναν κουμπαρά 500 ευρώ για έξοδα ανά έτος. Η θέση νοσηλείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο είναι δίκλινου δωματίου και η “Άμεση Ιατρική Βοήθεια” που παρέχεται είναι ατομική στο σχέδιο Β. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα μπορείτε να καλείτε στον αριθμό 1010 για ιατρικές συμβουλές και πληροφορίες και πως σε περίπτωση ατυχήματος σε Ελλάδα ή εξωτερικό η ασφαλιστική αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφορά σας στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: bewell: Το πρόγραμμα που καλύπτει 100% Καρκίνους, Καρδιά, Εγκεφαλικά

Σε περίπτωση που γίνει χρήση δημόσιου νοσοκομείου το πρόγραμμα προσφέρει extra καλύψεις – όπως ημερήσιο επίδομα 250 ευρώ για νοσηλεία χωρίς χειρουργική επέμβαση και 500 ευρώ επίδομα για νοσηλεία με χειρουργική επέμβαση και τα δύο έως και 5 ημέρες ανά έτος. Στις extra καλύψεις περιλαμβάνονται επίσης μια βάρδια αποκλειστικής νοσοκόμας ανά ημέρα νοσηλείας μέχρι και για 30 ημέρες νοσηλείας, όπως και έξοδα νοσηλείας 30 ημέρες πριν και 60 ημέρες μετά το χειρουργείο έως το ποσό των 500 ευρώ. Καλύπτει επίσης:

  • Ημερήσιο επίδομα 100 ευρώ την ημέρα για 90 ημέρες σε Κέντρο Αποκατάστασης στην Ελλάδα ανά έτος
  • Έξοδα για νοσηλευτικές υπηρεσίες στο σπίτι στην Ελλάδα έως και 50 ευρώ ανά ημέρα έως και 30 ημέρες ανά νοσηλεία
  • 3 extra επισκέψεις σε χειρούργους του δικτύου υγείας της Interamerican για δεύτερη γνώμη

Τι ορίζει η εταιρεία στους γενικούς & ειδικούς όρους ως ατύχημα;

Προκειμένου να σιγουρευτούμε, ανατρέξαμε και εντοπίσαμε το άρθρο 2 στους “όρους προγράμματος “νοσηλεία μόνο από ατύχημα” και σας παρουσιάζουμε το τι ορίζει η Εταιρεία ως “ατύχημα”:

“Ως ατύχημα ορίζεται κάθε σωματική βλάβη που οφείλεται σε αιτία εξωτερική, βίαιη, ξαφνική, χωρίς την πρόθεση του Ασφαλισμένου και η οποία εκδηλώνεται με θλαστικά τραύματα, κατάγματα, ρήξη μυών και συνδέσμων, πνιγμό, χημική δηλητηρίαση, εγκαύματα και τραυματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών οργάνων. Επίσης, ατύχημα ορίζεται και κάθε μορφής δάγκωμα και τσίμπημα ζώων, εντόμων και ερπετών”.   

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται επίσης σε άτομα με περιορισμένο εισόδημα, άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών που θέλουν να έχουν κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος όπως επίσης σε άτομα που λόγω κακής υγείας δεν μπορούν να ασφαλιστούν πλήρως και για ασθένεια.

Για να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το νέο σύστημα υγείας της Interamerican επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ή επικοινωνήστε με έναν συνεργάτη – Ασφαλιστικό Σύμβουλο για να κλείσετε ένα ραντεβού.

 *Ο υπολογισμός έγινε με βάσει μια τριμελή οικογένεια με άνδρα 40 ετών, γυναίκα 35 ετών και ένα παιδί ηλικίας 5 ετών που διαμένουν στην Αττική.  

**Ο υπολογισμός έγινε με βάσει ετήσια ασφάλεια ΙΧ 2ετίας στην Anytime, σε αμάξι αξίας 15.000 ευρώ στο πρόγραμμα value στην περιοχή του Βύρωνα Αττικής και σε ιδιοκτήτη ηλικίας 40 ετών. Οι υπολογισμοί και στις δύο περιπτώσεις έγιναν με πάγια εντολή πιστωτικής κάρτας σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.  

Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
bewell: Νοσηλεία μόνο από ατύχημα για ατίθασα νιάτα & λάτρεις της δράσης! https://www.insurancedaily.gr/bewell-nosilia-mono-apo-atychima-gia-atithasa-niata-latris-tis-drasis/