ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Blue Aigaion: Ο Π. Κούνουπας στο ετήσιο forum Wista Hellas

paterakis photo

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η πρόσκληση του κ. Πάνου Κούνουπα, Διευθυντή του Ναυτιλιακού Τμήματος της Blue Aigaion Insurance Solutions, ως ομιλητή στο ετήσιο Ναυτιλιακό Forum της WISTA Hellas που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο Hilton με θέμα «Η ναυτιλία επαναπροσδιορίζεται. Υιοθετώντας μια νέα προσέγγιση».

Ο κ. Π. Κούνουπας μαζί με εξέχουσες προσωπικότητες του ναυτιλιακού cluster, είχε την δυνατότητα να αναπτύξει τις θέσεις της παγκόσμιας ναυτασφαλιστικής αγοράς στο επίκαιρο θέμα των Διεθνών Κυρώσεων (International Sanctions) στους τομείς της ναυτιλίας και να σχολιάσει πρακτικές και προβλήματα που δημιουργεί η επιβολή τους.

Στο Συνέδριο συμμετείχε μεγάλο πλήθος Ελλήνων πλοιοκτητών, στελεχών της αγοράς και εκπροσώπων φορέων της Ελληνικής και διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας.

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής της επικοινωνίας η Blue Aigaion αναπτύσσει την στρατηγική της στο Facebook και το site της εταιρίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Blue Aigaion: Ο Π. Κούνουπας στο ετήσιο forum Wista Hellas! https://www.insurancedaily.gr/blue-aigaion-o-p-koynoypas-sto-etisio-forum-wista-hellas/