Ασφαλιστικές Ειδήσεις

BREXIT: Αρνητικές επιπτώσεις σε αξίες περιουσιακών στοιχείων


big-ben-sky

Η επόμενη μεγάλη είδηση για την Ευρώπη είναι το δημοψήφισμα στην Αγγλία, για την παραμονή της ή όχι στην Ε.Ε. Πολλά έχουν ακουστεί και πολλά έχουμε γράψει σχετικά με ένα ενδεχόμενο BREXIT. Δεδομένης της διείσδυσης της ΑΧΑ στην αγορά real estate στην Αγγλία, αλλά και της Allianz που θέλει να επενδύσει σε υποδομές, επιβεβαιώνοντας την αυξανόμενη τάση που διακατέχει τις Ευρωπαϊκές Ασφαλιστικές Εταιρείες Ζωής να επενδύσουν σε περιουσιακά στοιχεία, ειδικά μετά τις πρόσφατες μειώσεις κινδύνου του Solvency II για την κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, έχει νόημα να δούμε την δήλωση για την οικονομική αξία των κατοικιών στη Βρετανία, αλλά και το κόστος των υποθηκών περιουσιακών στοιχείων που θα επηρεαστούν σοβαρά, από ενδεχόμενη αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ. Αυτή η επισήμανση έχει νόημα όταν την κάνει ο αρμόδιος Βρετανός υπουργός Οικονομικών, Τζορτζ Όσμπορν.

george osbourne - vretanos ipourgos oikonomikon

Μία νέα έρευνα του υπουργείου των Οικονομικών, για τις μεσοπρόθεσμες συνέπειες μιας εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ (Brexit) θα εξετάσει τις επιπτώσεις μιας ψήφου εξόδου, στη μεσιτική αγορά και στην αγορά των κατοικιών δήλωσε ο Όσμπορν στη διάρκεια συνέντευξής του, στην τηλεόραση ITV.

Η δημοσιοποίηση της αναφοράς αυτής, αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βρετανού ΥΠΟΙΚ.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
BREXIT: Αρνητικές επιπτώσεις σε αξίες περιουσιακών στοιχείων! https://www.insurancedaily.gr/brexit-arnitikes-epiptosis-se-axies-periousiakon-stichion/