ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

British Providence


Η British Providence Α.Ε. ιδρύθηκε το 1994 και είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους Μεσίτες Ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

Είναι θυγατρική εταιρεία της Toyota Ελλάς και μέλος του Ομίλου Εταιρειών Inchcape plc. Παρέχει μια πλούσια γκάμα από σύγχρονα, πρωτοποριακά, ευέλικτα και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προγράμματα και υπηρεσίες.

Εξειδικεύεται στον κλάδο αυτοκίνητου, καλύπτοντας πλήρως όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της. Προσφέρει τα προϊόντα της μέσω ενός δικτύου 100 σημείων λιανικής πώλησης καλύπτοντας όλη την ελληνική επικράτεια. Στρατηγικός στόχος της British Providence Α.Ε. είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της καθώς και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του δικτύου των συνεργατών της, παρέχοντας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών διασφαλίζεται από τη σωστή καθοδήγηση και τη συνεχή βελτίωση των ασφαλιστικών και επαγγελματικών γνώσεων του ανθρώπινου δυναμικού και των συνεργατών της. Η μακρόχρονη εμπειρία και γνώση της αγοράς, η οικονομική ευρωστία της Εταιρείας, η συνεργασία της με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς και η εξειδίκευση των στελεχών της εγγυώνται την πληρότητα και αποτελεσματικότητα των ασφαλιστικών προτάσεων και λύσεων που προσφέρει.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:

Η British Providence Α.Ε. συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς που λειτουργούν υπό την άμεση εποπτεία της Τράπεζα της Ελλάδος.

ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΚΛΑΔΟΙ: Η εταιρεία δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλιση αυτοκινήτου, σκαφών, κατοικιών, αστικής ευθύνης επαγγελματία και μικρών επιχειρήσεων, ασκώντας υπηρεσίες και στους υπόλοιπους κλάδους.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

URL:www.britishprovidence.gr

τηλ: 210 28 08 600

fax: 210 28 51 690

e-mail: mail@britishprovidence.gr 

Εθνικής Αντιστάσεως 48, 152 31 Χαλάνδρι

 Υποκαταστήματα: -Λ. Κηφισίας 362, Χαλάνδρι Αττικής, 210 6850280 -Λ. Λαυρίου 15, Γλυκά Νερά Αττικής, 210 6609503 -Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 86, Θέρμη Θεσσαλονίκης, 2310 487700 – Β΄Εσωτ. Περιφ. Οδός Θεσ/νίκης, Μενεμένη Θεσσαλονίκης, 2310 709800-5


British Providence
Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
British Providence! https://www.insurancedaily.gr/british-providence/