Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Brokers Union: Εκπαίδευση για τη συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

Brokers union logo

Με μεγάλη συμμετοχή συνεργατών από όλη την Ελλάδα, διεξήχθη στα κεντρικά γραφεία της Brokers Union ειδική εκπαιδευτική ημερίδα για την ανάπτυξη των ομαδικών προγραμμάτων ασφάλισης περιουσίας και Cyber Insurance, τα οποία υλοποιούνται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ).

Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης πρώην διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μαζί με το επιτελείο του, οι οποίοι ανέλυσαν σε βάθος τις εξαιρετικά σημαντικές έως καταστροφικές επιπτώσεις που μπορούν να προκληθούν από τους κυβερνοεγκληματίες στις ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και σε κάθε επιχείρηση ή ιδιώτη. Ανέλυσαν διεξοδικά το πρόγραμμα ασφάλισης και απάντησαν σε πλήθος ερωτημάτων που τέθηκαν.

Στη συνέχεια υπήρξε πλήρης επεξήγηση των υπολοίπων παραμέτρων της συνεργασίας με την ΠΟΞ από τον κ. Νίκο Κεχαγιάογλου ο οποίος έχει την ευθύνη για την ανάπτυξη και τον συντονισμό της συνεργασίας αυτής σε όλη την Ελλάδα. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δημιουργηθούν οι ομάδες εργασίας από όλους τους ενδιαφερόμενους συνεργάτες της Brokers Union ανά νομό, προκειμένου να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή η υψηλής προστιθέμενης αξίας συνεργασία. Την ημερίδα παρακολούθησαν ηλεκτρονικά συνεργάτες της εταιρείας από όλη την χώρα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Brokers Union: Εκπαίδευση για τη συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων! https://www.insurancedaily.gr/brokers-union-ekpaideysi-gia-ti-synergasia-me-tin/