Ασφάλιση Κατοικίας Ειδήσεις & Νέα

Brokers Union: Επιτακτική ανάγκη η Ασφάλιση Κατοικίας

Μάνδρα

Κάθε ημέρα διαπιστώνουμε ότι, οι μεγάλες κλιματικές αλλαγές στην Ελλάδα εντείνουν τα ακραία φυσικά φαινόμενα και δυστυχώς, πριν προλάβουν να κλείσουν οι πληγές των πρόσφατων καταστροφών στη Μάνδρα Αττικής, στο Μάτι, στην Κινέττα, αρχίζουμε πάλι την αναμέτρησή μας με την οργή της φύσης, Μεσογειακός Κυκλώνας, πλημμύρες στην Πελοπόννησο, Εύβοια και, δυστυχώς, σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας. Νομίζουμε ότι είναι θέμα ηθικής υποχρέωσης όλων των διαμεσολαβητών να «επιβάλλουμε» στους πελάτες μας την προστασία, τουλάχιστον, «της οικογενειακής εστίας» με την Ασφάλιση Κατοικίας και Περιεχομένου.

Στατιστικά, υπάρχουν 6,5 εκατομμύρια κατοικίες στην Ελλάδα από τις οποίες μόνο ποσοστό 15% είναι ασφαλισμένες.

Με τις φυσικές καταστροφές να εντείνονται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και την αύξηση της εγκληματικότητας, η ασφάλιση της περιουσίας του πελάτη σας είναι αναγκαία, πολύ δε περισσότερο όταν πλήρες πακέτο ασφάλισης κατοικίας αξίας €100.000 δεν υπερβαίνει τα €120 και αντίστοιχα, το κόστος ασφάλισης περιεχόμενου αξίας €50.000 δεν υπερβαίνει τα €80 ετησίως.

Είναι αδιανόητο ένας πολίτης να αφήνει την περιουσία του απροστάτευτη γιατί δεν είναι ενημερωμένος για το πραγματικά χαμηλό κόστος ασφάλισης της κατοικίας του.

Η Brokers Union διαθέτει ειδικά πακέτα από μεγάλες ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και από Lloyds, οι οποίες προσφέρουν συνολική κάλυψη της περιουσίας και σωστή αμοιβή συνεργατών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Brokers Union: Επιτακτική ανάγκη η Ασφάλιση Κατοικίας! https://www.insurancedaily.gr/brokers-union-epitaktiki-anagki-asfalisi-katikias/