
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η BROKERS UNION πραγματοποίησε το ταξίδι επιβράβευσης των παραγωγικότερων συνεργατών της για την περίοδο 1/5/2016 – 30/4/2017, με πέντε όμορφες ημέρες στο γραφικό Εδιμβούργο της Σκωτίας από τις 20 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017.
Οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν «μεσαιωνικές» στιγμές στο Κάστρο του Εδιμβούργου, να ξεναγηθούν στο Μουσείο του Σκωτσέζικου Ουίσκι – σε ένα αποστακτήριο ρέπλικα και να δοκιμάσουν ποικιλίες ουίσκι από την μεγαλύτερη συλλογή του κόσμου. Επίσης είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν με μια ανεπανάληπτη κρουαζιέρα, στην ξακουστή για την άγρια ζωή και πλούσια σε ιστορία και φυσική ομορφιά – λίμνη Loch Lomond, στα Highlands της Σκωτίας και να επισκεφθούν το βασιλικό κάστρο Stirling, στο σταυροδρόμι των Lowlands και Highlands.

Η BROKERS UNION θέλει να διαβεβαιώσει τους συνεργάτες της, ότι παραμένει πάντα δίπλα τους και επιβραβεύει τις προσπάθειες τους.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια
Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Το πρότυπο του 360° Wealth Insurance

Αποκλειστική συνεργασία Brokers Union με τον Όμιλο HHG

Brokers Union: «15 χρόνια ζωής, 50 χρόνια εμπειρίας»

Consolidation game: Ποιοι κυριαρχούν στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Ο Α. Παπαδόπουλος CEO στην Brokers Union

Συνέδριο και βραβεύσεις συνεργατών της Brokers Union

Brokers Union: Ταξίδι Επιβράβευσης διαγωνισμού Ζωής & Υγείας στην Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Eurolife FFH


















