
Oλοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου το σεμινάριο που πραγματοποίησε η Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. για την επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση των συνεργατών της.
Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη καθώς συμμετείχαν πάνω από 150 συνεργάτες εντός και εκτός Αθηνών, που παρακολούθησαν το πεντάωρο σεμινάριο είτε προσερχόμενοι στα γραφεία της Brokers Union είτε μέσω διαδικτύου, για όσους λόγω απόστασης είχαν δυσχέρεια να βρεθούν στον τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου.
Ακολούθησαν γραπτές εξετάσεις για όλες τις βαθμίδες (Α’,Β’ και Γ’ επίπεδο) και οι συμμετέχοντες θα λάβουν το απαιτούμενο πιστοποιητικό.
Το σεμινάριο υποστηρίχθηκε από τον εξειδικευμένο εκπαιδευτικό Όμιλο Coordinators Group of Companies και θα επαναληφθεί το 2016 στο πλαίσιο της υποχρέωσης των διαμεσολαβητών να επικαιροποιούν την ασφαλιστική τους γνώση.
Σχόλια

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Festival Alzheimer 2026: 26 & 27 Σεπτεμβρίου στο Φάρο ΚΠΙΣΝ
Νέο ΔΣ του συλλόγου "Ισχύς" με πρόεδρο τη Β. Μουτάφη
VIP Τριήμερο επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η ασφάλιση αναδεικνύεται μέσα από την ανάγκη για ανθεκτικότητα

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες

Ανακοίνωση της ΕΣΑΠΕ για την απώλεια της Χρ. Παπαδοπούλου

Η GAN Direct σε διαδικασία εισόδου στην ελληνική αγορά

Ευρώπη Holdings: Πράσινο φως στη συγχώνευση με την Credia Bank - Ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα

Η γιορτή του Ασφαλιστικού Συμβούλου: 4 δυνάμεις που κάνουν τη διαφορά

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Κάνε Follow. Κάνε Like. Κέρδισε!


















